wojtek.23 napisał(a):Witam. Chcemy po drodze na Węgrzech zjeść coś dobrego. Najlepiej po minięciu miejscowości SZOMBATHELY w kierunku Cro.
Proszę o jakieś namiary, co ciekawego i dobrego można zjeść w tych okolicach, gdzie i za jakie pieniądze, jedziemy w cztery osoby.
ita napisał(a):my korzystając z forumowych rad też zatrzymaliśmy się w Csornej (czornej jak mówił mój mąż) na obiedzie. Pisaliście, że porcje sa duże, ale to co dostaliśmy zdecydowanie przerosło nasz oczekiwania i możliwości. W menu jest tam m.in talerz czy pólmisek smoka (coś w tym stylu) napisane, że dla 2 osób, matko jak nam to przynieśli to stwierdziłam ze 4 dorosłe osoby spokojnie się tym najedzą. Zostawiliśmy tego naprawdę sporo po czym przyszedł kelner i zapytał sam z siebie czy nam to zapakować Mieliśmy na kolację
polecamy dobre żarełko w fajnej cenie
bukmacher3 napisał(a):Jedliśmy w takiej restauracji.
MARGARETA
Vendeglo es panzio
Repcelak, Petofi S.u. 63
tel. 06-95-370-156
Porcje ogromne a cena za cztery obiady i desery lodowe to ok.140zł.
darek1 napisał(a):ita napisał(a):my korzystając z forumowych rad też zatrzymaliśmy się w Csornej (czornej jak mówił mój mąż) na obiedzie. Pisaliście, że porcje sa duże, ale to co dostaliśmy zdecydowanie przerosło nasz oczekiwania i możliwości. W menu jest tam m.in talerz czy pólmisek smoka (coś w tym stylu) napisane, że dla 2 osób, matko jak nam to przynieśli to stwierdziłam ze 4 dorosłe osoby spokojnie się tym najedzą. Zostawiliśmy tego naprawdę sporo po czym przyszedł kelner i zapytał sam z siebie czy nam to zapakować Mieliśmy na kolację
polecamy dobre żarełko w fajnej cenie
Koleżanka Ita raczej nie wygląda na osobę, która dużo zje. Podejrzewam, że to są małe porcje. Dla koleżanki Ity, która utrzymuje nienaganną i wzorcową figurę fitneswomen pewnie to ogromne porcje. Dla mnie chłopa jak dąb zapewne normalne. Przecież facet więcej zje niżli kobieto-modelka. Pozdrawiam sympatyczną i pociągającą koleżankę Itę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi