JoannaG napisał(a):_Piotrek_ napisał(a): Podsumowując, forteca według mnie lepiej prezentuje się z zewnątrz.
Miałam podobne odczucia
Tak zastanawiam się ile osób prócz mnie miało inne

Pozdrawiam
Piotr
JoannaG napisał(a):_Piotrek_ napisał(a): Podsumowując, forteca według mnie lepiej prezentuje się z zewnątrz.
Miałam podobne odczucia
Lednice napisał(a):Zarąbiste![]()
Lednice napisał(a):
Ktoś ten kościół warowny szturmował w historii i to wszystko się ludziom przydało naprawdę
21monika napisał(a):Rumunia zaczyna być popularna
piotrf napisał(a):Prejmer ( nie wiem czy największy - różne źródła podają , że Biertan dzierży palmę pierwszeństwa)
Piotr
kmichal napisał(a):Witam.
Po dłuższej przerwie wracam do śledzenia relacji...
Pudelek napisał(a):trudno, aby był "klimatyczny ryneczek staromiejski" w blokowisku, które powstało od zera kilkadziesiąt lat temu
21monika napisał(a):A jak z temp. morza.
_Piotrek_ napisał(a):Mikeee napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Brasov mnie nie zachwycił, nie jest źle, ale szału też nie ma
Ładne miasto, ale Sighisoara i Sybin dla mnie zdecydowanie ładniejsze
Zdecydowanie się zgadzam.
_Piotrek_ napisał(a):Pudelek napisał(a):trudno, aby był "klimatyczny ryneczek staromiejski" w blokowisku, które powstało od zera kilkadziesiąt lat temu
Trochę jest tak piszesz i też nie spodziewałem się, że takie miejsce będzie, wyraziłem tylko tęsknotę za czymś czego nie było. Tego mi w Bułgarii brakowało, może gdybym stacjonował w Sozopolu czy Nesebarze nawet bym o tym nie wspominał.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe