My byliśmy w Rumunii 2 razy, także w tych samych rejonach i tylko pojedyncze miejsca się pokrywają...
Świadczy to, jakie bogactwo zabytków posiada ten kraj

Pozdrawiam
_Piotrek_ napisał(a):Po chwili zjawia się jednak kobieta, sprzedaje nam bilet i wręcza klucze, prosi tylko, żebyśmy nie zapomnieli ich oddać.
_Piotrek_ napisał(a): Podsumowując, forteca według mnie lepiej prezentuje się z zewnątrz.
kulka53 napisał(a):Tak spoglądam na Twoją relację i widzę, że bardzo dużo ciekawych miejsc odwiedziliście
My byliśmy w Rumunii 2 razy, także w tych samych rejonach i tylko pojedyncze miejsca się pokrywają...
Świadczy to, jakie bogactwo zabytków posiada ten kraj.
Pozdrawiam
Kasia i Krzyś napisał(a):na razie nie ma Rumunii/Bułgarii w planach, ale fajne miejsca pokazujesz, więc będę śledzić z uwagą
JoannaG napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Po chwili zjawia się jednak kobieta, sprzedaje nam bilet i wręcza klucze, prosi tylko, żebyśmy nie zapomnieli ich oddać.
No widzisz, a od nas nikt nie wymagał opłaty za bilety... drzwi do kościoła były otwarte... Weszliśmy jeszcze na wieże, fajny widok
Mikeee napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Kupiłem tą przekąskę na transalpinie. Była z cukrem i cynamonem. Smaczna, ale obżarłem się jak prosiak. Zamuliło mnie i przez resztę wakacji nie mogłem już więcej na to patrzeć.
![]()
tony montana napisał(a):Rumunia oczywiście ciekawa, ale jak Wam się podobał Nesebar?
piotrf napisał(a):Rasnov jest inny niż Bran - to inna bajka , ale ciekawy (przynajmniej dla mnie ) i świadczący o tym jak różne zabytki Rumunia ma do zaoferowania .
Czekam na dalszy ciąg
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe