Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Transport z Makarskiej do Podaki

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Raven_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raven_ » 15.06.2011 12:34

Witam,
Mam zamiar wyjechać na wakacje do miejscowości Podaca i mam pytanie odnośnie transportu międzymiastowego w Chorwacji. Czy orientuje się ktoś z Was, czy kursuje jakiś bus (albo cokolwiek :) ) z Makarskiej do Podaki? Transport do Makarskiej z Polski znalazłem, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji dotyczącej połączenia między tymi miastami.

Pozdrawiam,
Raven
myszor26
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszor26 » 19.06.2011 16:33

witam, czy mozna wiedzieć czy jedziesz do makarskiej zastanawiam sie nad skarpą , ale opinie sa masakryczne
marek86
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek86 » 19.06.2011 18:08

myszor26 ja byłem w tamtym roku w Primosten ze Skarpy i nie było tak źle, może autokary nie jakieś nowoczesne ale zajechaliśmy bez żadnych problemów :)

Raven_ zobacz na http://www.autobusni-kolodvor.com/vozni_red.aspx
do Podaca nic nie jeździ niby ale do Gradac tak więc musi przez Podaci chociaż przejechać :) tylko nie wiem czy na tej stronie są aktualne rozkłady.

Pozdrawiam
Halina M
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Halina M » 24.07.2011 17:06

W zeszłym roku byliśmy w Padaca, w samym środku tej miejscowośći znajduje się przystanek autobusowy. Autobusy kursowały , ale na rozkład nie spoglądaliśmy, ponieważ jeżdziliśmy własnym samochodem.

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone