Witam Cromaniaków
Mam pytanie, czy ktoś z Was, wie coś nt PKS w Omis ? Posiada jakiś link ?
Arek napisał(a):A gdzie chcesz dojechać ??
Jeśli do Splitu to proszę... Autobusni prijevoz
Grochiczko napisał(a):Arek napisał(a):A gdzie chcesz dojechać ??
Jeśli do Splitu to proszę... Autobusni prijevoz
Mam w planach udać się do Splitu i udało mi się trafić na ten link . Teraz szukam dojazdu do Breli.
gejdi88 napisał(a):Kochani, bardzo proszę o poradę.
Lecimy do Splitu, celem naszej podróży jest Brela/Baska Voda.
Zastanawiamy się nad wynajęciem samochodu, jednak ze względów oszczędnościowych wciąż chodzi mi po głowie opcja korzystania z transportu publicznego.
Czy ktoś z forumowiczó korzystał/widział chociaż jakieś autobusy w Baska Voda/Brela? Widziałam już na forum info że są takowe, natomiast na stronie autobusni kolodvor w ogóle nie ma mowy o przystanku w Baska Voda. A może źle szukam??
Chciałabym dowiedzieć się czy są autobusy ze Splitu do Baska i odwrotnie choćby co 2/3h i czy istnieje możliwość jakiegokolwiek zwiedzania za pomocą autobusów? Czy można dostać się tam i z powrotem np. do KRKa, Dubrovnika czy choćby do pobliskiej Makarskiej? Nie chcę spędzić urlopu tylko na jeżdzeniu i zwiedzaniu, ale też udać się na jakieś 2-3 wycieczki. Stąd mój dylemat czy warto bulić na samochód czy może lepiej zaufać autobusom? Proszę uprzejmie, pomóżcie
darecki_123 napisał(a):A jakie są orientacyjne ceny wynajmu ? Kaucja itp ?
gejdi88 napisał(a):Kochani, bardzo proszę o poradę.
Lecimy do Splitu, celem naszej podróży jest Brela/Baska Voda.
Zastanawiamy się nad wynajęciem samochodu, jednak ze względów oszczędnościowych wciąż chodzi mi po głowie opcja korzystania z transportu publicznego.
Czy ktoś z forumowiczó korzystał/widział chociaż jakieś autobusy w Baska Voda/Brela? Widziałam już na forum info że są takowe, natomiast na stronie autobusni kolodvor w ogóle nie ma mowy o przystanku w Baska Voda. A może źle szukam??
Chciałabym dowiedzieć się czy są autobusy ze Splitu do Baska i odwrotnie choćby co 2/3h i czy istnieje możliwość jakiegokolwiek zwiedzania za pomocą autobusów? Czy można dostać się tam i z powrotem np. do KRKa, Dubrovnika czy choćby do pobliskiej Makarskiej? Nie chcę spędzić urlopu tylko na jeżdzeniu i zwiedzaniu, ale też udać się na jakieś 2-3 wycieczki. Stąd mój dylemat czy warto bulić na samochód czy może lepiej zaufać autobusom? Proszę uprzejmie, pomóżcie
crusher1988 napisał(a):Witam, aktualnie jestem w Baska Voda i chcialbym do makarskiej udac sie komunikacja miejska, szperam juz jakis czas po necie i nie moge znalesc zadnych wiadomosci na ten temat, moze ktos zapoda jakas stronke z roskladami jazdy ? albo powie mi gdzie to psrawdzic.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji