ziemniak napisał(a):Specjal i Neptun to moi faworyci w tym regionie Polski
Tego drugiego nie kojarzę Ale na wytłumaczenie mam fakt, że nie piję piwa Za to mąż zawsze Specjala - czy to Mazury czy Żuławy
ziemniak napisał(a):Specjal i Neptun to moi faworyci w tym regionie Polski
pomorzanka zachodnia napisał(a):Skoro tramwaj , to wsiadam, chyba każdy może? Trochę się przejadę, popatrzę jak lato wygląda, bo już nie pamiętam
Kapitańska Baba napisał(a):W takim razie popłyniemy na dwa jachty.
Zanosi się na bardzo wesoły wyjazd.
megidh napisał(a):To się Wam trafili "pasażerowie na gapę" .
"wiola2012"]Kto rano wstaje, ten znajdzie
Szukałam relacji greckiej, a jest żuławska. Też ciekawie, chociaż klimat inny . Sielskie widoki ze szczęśliwymi krówkami nastroiły mnie pogodnie na początek dnia.
Pięknie , cieplutko, super!
U nas ostatnio tylko takie wyjazdy
A tramwaj niczego sobie, czyściutki, od razu zwróciłam uwagę na ilość okien i wszystko lśni. Przyjemnie spędzać czas w takim pojeździe
Kapitańska Baba napisał(a): żeglarze opowiadają ile nauczyli się od Ewy podczas tego kawałka żeglugi
Kapitańska Baba napisał(a): Za postój zapłacimy 270 zł.
Nie wiem co to za zjawisko (albo może mam jakieś problemy ze wzrokiem), ale wydaje mi się, jakby była spora różnica w poziomie wody pomiędzy rzeką a Zalewem.Kapitańska Baba napisał(a):Koniec rzeki, już widać Zalew.
Byłam ciekawa, czy się odwdzięczą i okazuje się, że umieli się zachować .Kapitańska Baba napisał(a):Dostajemy butelkę Proseco za hol[/b]
"dangol"]
Ewa ma doświadczenia tyle, że mogłaby nim obdarzyć wielu dorosłych żeglarzy
Ależ sobie liczą! Nie pamiętam, ile my płaciliśmy lata temu, ale na pewno nie było szoku cenowego. Fakt, nasze pływadło było sporo mniejsze od tramwaju , a inflacja też na cenę nie wpływała. Postój w Kątach wspominam bardzo dobrze
majkik75 napisał(a):Ja po prostu nie wiem jak do tego doszło, ale mi normalnie odjechał przystanek z waszym tramwajem Tzn relacją
Ale już dopłynąłem, jestem na pokładzie. Specjała nie biorę do ręki ale biorę cyca i płyniemy
pozdrawiam, Michał