napisał(a) Raisa » 12.09.2010 15:37
Cześć, jestem ciekawa czy ktoś tu jeszcze zaglądnie
Od około 0,5 roku dzień w dzień słucham muzyki Tose. Trafiłam na nią całkiem przypadkowo dzięki coverowi it this love. Usłyszałam go w jakiejś polskiej rozgłośni będąc w pracy i przez kilka dni tkwił mi w głowie. Postanowiłam więc poszukać wykonawcy owego coveru i trafiłam na Tose. Z ciekawości rozpoczęłam poszukiwań innych piosenek wykonawcy i się zakochałam w głosie Teodora. Każdego dnia starałam się odnaleźć coś nowego na temat Teodora, nowych piosenek. Do dzisiaj mi nie przeszło. Jego piosenki towarzyszą mi codziennie. Strasznym jednak utrudnieniem dla mnie jest niestety język. Bardzo niewiele informacji na temat Tosze jest w języku polskim/ angielskim. Mam więc ogromną prośbę. Bardzo proszę, jeżeli ktoś ma dostęp do tłumaczeń piosenek bądź sam tłumaczy byłabym bardzo wdzięczna za wgląd. wiele tłumaczeń robię sobie sama ale niestety jedynie ze słownikiem cudów nie da się zdziałać
Myślę że jest szansa że ktoś sie wkrótce pojawi na tym temacie- zbliża się kolejna rocznica śmierci, o której w moim przypadku dodatkowo nie da się zapomnieć gdyż 16.10 obchodzę urodziny. Pozdrawiam wszystkich