napisał(a) rebelde15 » 07.12.2024 20:09
Hej,
Dzisiaj w nocy o 2:06 zupełnie przez przypadek trafiłam na piosenkę The Hardest Thing i cały czas chodzi mi po głowie.... W komentarzu pod filmem na YT ktoś napisał, że wykonawca tej piosenki nie żyje i postanowiłam dowiedzieć się kim był Toše. Z Wikipedii dowiedziałam się, iż z wiadomego powodu nie zaśpiewał tej świetnej piosenki. Jestem na etapie szukania jego piosenek na YT. Przeczytałam wszystkie poprzednie wiadomości w tym wątku i postanowiłam napisać coś od siebie. Szkoda, że Toše już nigdy nie zaśpiewa na żywo. Jak ten czas szybko mija... Już 17 lat minęło odkąd tragicznie zginął Toše..... Wielka szkoda, że wcześniej nie odkryłam jego muzyki jeszcze za jego życia.... Na bank wpadłaby mi w ucho, choć od zawsze słucham metalu/ Nu metalu. Teraz w zapętleniu słucham tej właśnie piosenki, ale za chwilę przejdę do odkrycia pozostałych. Przed chwilą znalazłam chyba po macedońsku piosenkę o takim samym tytule The Hardest Thing z płyty City Best Of 2009 / 10 gdzie znajdują się inni wykonawcy. Zastanawiam się, czy to ta sama piosenka, ale po macedońsku, lub w innym języku.
Pozdrawiam.
R.I.P. Toše Proeski [*][*][*]