widzę, że w kilku wątkach pojawiły się już pierwsze zdjęcia, a więc słuszna decyzja podjęta
Cieszę się, że ruszamy naprzód
pozdrawiam,
M
Mikeee napisał(a):widzę, że w kilku wątkach pojawiły się już pierwsze zdjęcia, a więc słuszna decyzja podjęta
Mikeee napisał(a):Cieszę się, że ruszamy naprzód
elfik99 napisał(a):Cudowne!!! Byłam z rodzicami we Wloszech ale takich nie widziałam!
Uliczka przeurocza a to następne po prostu bomba!!! Jaskrawe domy ciasno do siebie przytulone, szczelnie otoczone ciemną zielenią drzew! To jest jak wymyślone, aż nierealne!
elfik99 napisał(a): ... a to następne po prostu bomba!!! Jaskrawe domy ciasno do siebie przytulone, szczelnie otoczone ciemną zielenią drzew!
elfik99 napisał(a):I ta brama i te cudownie kolorowe wnętrze, chyba kościoła?
elfik99 napisał(a):I te dwa ostatnie! Jedno jak ze Szczelińca a te skaliste góry nad jeziorem..... Cudo!!! Gdzie to?
kmichal napisał(a):... warto było je odzyskać ... ... pięknie ... ...
walp napisał(a):To chyba Pigna?
Mikeee napisał(a):Z przyjemnością podziwiam te zdjęcia ponownie. I proszę o nazwy miejsc jeśli to nie problem
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Z przyjemnością podziwiam te zdjęcia ponownie. I proszę o nazwy miejsc jeśli to nie problem
Wiesz... przejrzałem grube kilkaset wpisów, wynotowałem daty zamieszczenia oraz numery brakujących zdjęć. Nie kopiowałem tekstów, bo musiałbym chyba już jakąś bazę danych w tym celu zbudować.
Póki zamieszczam utracone zdjęcia, nie będę dodawał opisów - jeśli komuś bardzo na nich zależy, może się cofnąć do wskazanej daty...
Mikeee napisał(a):Te miejsca z utraconych miejsc mam zapisane. Bardziej myślałem o nowych zdjęciach.
Mikeee napisał(a):A propos - nie wiem, czy nie łatwiej byłoby edytować te posty z utraconymi zdjęciami i tam je wgrywać na nowo. Chyba byłby większy porządek.