Również mam nadzieję na takie spotkanie , prędzej lub później ono nastąpi - może w Zatorze
A może zechcesz odwiedzić Bieszczady , lub Beskid Niski i Pogórze - zapraszam na "rejs po szczytach"
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Również mam nadzieję na takie spotkanie , prędzej lub później ono nastąpi - może w Zatorze
A może zechcesz odwiedzić Bieszczady , lub Beskid Niski i Pogórze - zapraszam na "rejs po szczytach"
Franz napisał(a): . . . teraz moje kości wymagają już większego komfortu,
Franz napisał(a): . . . ale może przy okazji dałoby się do którychś cerkiewek wejść?...
piotrf napisał(a):Zrób listę cerkwi i daj znać dwa dni wcześniej
mysza73 napisał(a):Jaskółka, tak jak i sonda, zachęcająca bardzo
maxredaktor napisał(a):Zgadza się!
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Jaskółka, tak jak i sonda, zachęcająca bardzo
W takim razie przygotuję krótki przegląd wybranych zagadnień.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Tylko tak jak na Giro poproszę ... z podpisami prezentowanych miejsc
mysza73 napisał(a):takie pytanie poboczne mam (a właściwie nie ja ) ... jak sprawuje się Subarak?
Dzięki ... przekazałam komu trzebaFranz napisał(a):mysza73 napisał(a):takie pytanie poboczne mam (a właściwie nie ja ) ... jak sprawuje się Subarak?
Nie mam do niego zastrzeżeń. Wprawdzie przed samym wyjazdem mechanik mi powiedział przy przeglądzie, że "sprzęgło mi się kończy", ale z konieczności jeszcze 7200km musiał na nim przejechać. Teraz ma już nowe.
Pozdrawiam,
Wojtek