Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Ja najbardziej lubię gotyckie katedry ale we Włoszech jest ich mało.............
Masz rację, ale mają Włosi gotycką perłę w Mediolanie.
Na pewno byłeś ........... Pokażesz ją też?............
Franz napisał(a):jolkaik55 napisał(a):Rawenna jest przepiękna i wspaniale pokazana przez Ciebie. A jak byłeś w Wenecji, popłynąłeś może na Burano?
Podczas pokazanego wcześniej pobytu nie popłynęliśmy na wyspy, ale podczas następnego już tak.
jolkaik55 napisał(a):Pochłaniam łapczywie te wszystkie urokliwe miejsca
jolkaik55 napisał(a):byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś pokazał też coś z Twojego spotkania z Burano. Tak się tylko nieśmiało przypominam.
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Kiedyś mi się wydawało że trochę poznałam Włochy ............ Teraz wiem że chciałabym zobaczyć chociaż dziesiątą cześć tego co Ty widziałeś ...............
Wszystko przed Tobą...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Kiedyś mi się wydawało że trochę poznałam Włochy ............ Teraz wiem że chciałabym zobaczyć chociaż dziesiątą cześć tego co Ty widziałeś ...............
Wszystko przed Tobą...
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Na razie Ci towarzyszę wirtualnie i sobie wyobrażam że też tam jestem............ Wiesz że każde miasto sobie znajduję na mapie? ............
Nie wiedziałem, ale w tej sytuacji dobrze widzisz naszą trasę...