Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

torebki biodegradowalne na śmieci z cro.pl

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2009 12:19

Witam,
jak temat był to niech mnie admin wychłosta(czy wychłoszcze).....
jadę we wrześniu do Chorwacji i bardzo bym nie chciał zastać petów, papierków, puszek, butelek itp, więc proszę wszystkich o zabieranie wszystkiego co przynosicie na plażę z powrotem ze sobą. Piękne torebki biodegradowalne na śmieci z logo cro.pl to chyba niebyłby zły pomysł.
pozdrawiam
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 03.07.2009 14:52

Worek na śmieci to worek na śmieci- zawsze się nie najlepie kojarzy.Nikt nie będzie dochodził czy się rozkłada 2 lata czy 300lat - takie moje zdanie
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.07.2009 14:54

arturac napisał(a):...torebki biodegradowalne na śmieci z logo cro.pl to chyba niebyłby zły pomysł.
pozdrawiam

A Ty chcesz je produkować? Rozdawać? Szukasz sponsora czy co?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 11:58

nie chce produkować, ani rozdawać, nie szukam sponsora ani "czy co?" napisałęm tego posta żeby zobaczyć ilu wielce zapalonych cromaniakó w ogóle to przeczyta i ilu cokolwiek napisze (chodzi mi o napisanie czegoś z sensem:)..tyle w temacie bo jak widzę odpowiedz jest nadwyraz ambitna:)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.07.2009 12:22

Cieszy mnie Twoja troska o środowisko Chorwacji ale dalej się upierasz przy tym że torebki biodegradowalne z logiem Cro.pl to dobry pomysł?
Jeżeli tak, to nie spodziewaj się konstruktywnych odpowiedzi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 22:57

torebki-jako, ze na śmieci to dobry pomysł, to że biodegradowalne to jeszcze lepszy , choć Ty nie widzisz róźnicy, a logo cro.pl miałoby symbolizować własnie tę troskę cromaniaków o środowisko Chorwacji...logo to logo, jak sobie je naklejasz na aucie to równie dobrze możesz je mieć na worku na śmieci, lub tysiącach innych rzeczy...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.07.2009 23:23

to ty nie widzisz że ja widzę różnice (napisałem ze jedne rozkładaja się 2 lata a drugie 300 lat)
Nie broń poronionego pomysłu za wszelką cenę :!:
Sam napisałeś że logo można umieszczać na tysiącach produktów , więc powiedz mi dlaczego na workach na śmieci. Staram się o inny również paranoidalny pomysł( z tych tysięcy) i przychodzi mi do głowy jedynie Prezerwatywa - wszyscy się raczej zgodzą że to zło konieczne.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone