Sławomir Wocial napisał(a):Dziękuję w imieniu swoim i kolegów!! A teraz fejsy i koniec bo to nie na tym temacie i sie ktos może zeźlić.
A fejsy coś przyodziane

Zgadzam sie z lalunią 24, że pupeczki niczego sobie...

Sławomir Wocial napisał(a):Wrócilismy w środe , było super , byliśmy najpierw w Zecevie koło Primostenu a potem na Peljescu w Dingac. Towarzystwem sie nie przejmuj , wal foty na maxa! My ocenimy!! hahaha!! A że fejsy zakryte , no cóż...
to z zeszłego roku. Pozdrav!
Sławomir Wocial napisał(a):Po oczach spróbuj...
lalunia24 napisał(a):Wiła wianki napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Po oczach spróbuj...
No to może ja skończe zagadkę.
Na zdjęciu " z fejsami bez szpad" Ty jesteś ten z prawej...na bank
to ten muszkieter obok kamienia?
Wiła wianki napisał(a):lalunia24 napisał(a):Wiła wianki napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Po oczach spróbuj...
No to może ja skończe zagadkę.
Na zdjęciu " z fejsami bez szpad" Ty jesteś ten z prawej...na bank
to ten muszkieter obok kamienia?
Po mojemu tak.
SŁAWEK no co jest?
Potwierdź albo zaprzecz i gramy dalej
lalunia24 napisał(a):mi się podoba ten trzeci od kamianiasympatycznie wyszedł
piotrulex napisał(a):pojedzcie sobie na plaze FKK. po jakims czasie zacznie jej byc goraco a widok pieknie opalonych wspoltowarzyszy i ich nieskrepowanie moze ja nakloni do zmiany podejscia. my smigamy nin stop na campy FKK i innych wakacji w cro juz sobie nie wyobrarzamy. ja zawsze mialem luzne podejscie do nagosci bo tak naprawde czego tu sie wstydzic (oczywiscie nie paraduje na tekstylnych plazach bez gaci bo nie o to chodzi). Pare lat temu zona tez miala opory. najpierw byl samotny kacik plazy FKK w polskich Rowach, pozniej czasami wstawala aby sie schlodzic, pozniej jak nikt nie chodzil to szla do wody a pozniej ......................... to juz innych wakacji sobie nie wyobrazala
spokojnie i nic na sile