witam.
każdy moze robić to co lubi jeżeli nie przeszkadza innym.
ale nazywijmy to tym czym jest , a naturyzmem nie jest, niestety, nie jest...
pozdrawiam naturysów i nienaturystów.
hexapus napisał(a):piotrulex
pytanko
co sadzisz o imprezach "naturystycznych organizowanych na basenach itp. miejscach" .
wg. mnie mija się to z idea naturyzmu który jak pamiętam miał być bliski z natura. Basen? to chyba pomyłka i taka impreza w towarzystwie dzieci to ekshibicjonizm.
iro napisał(a):hexapus napisał(a):piotrulex
pytanko
co sadzisz o imprezach "naturystycznych organizowanych na basenach itp. miejscach" .
wg. mnie mija się to z idea naturyzmu który jak pamiętam miał być bliski z natura. Basen? to chyba pomyłka i taka impreza w towarzystwie dzieci to ekshibicjonizm.
Nie rozumiem po co z takimi poglądami czytasz to forum. Współczuję twoim dzieciom. Pewno chciałbyś aby naturyści zimą byli zmuszeni do kąpieli w przerębli- nie każdy jest morsem.
j_w napisał(a):czy ma ktoś zdjęcie darek1...
iro napisał(a):hexapus napisał(a):piotrulex
pytanko
Nie rozumiem po co z takimi poglądami czytasz to forum. Współczuję twoim dzieciom. Pewno chciałbyś aby naturyści zimą byli zmuszeni do kąpieli w przerębli- nie każdy jest morsem.
hexapus napisał(a):...
papos napisał(a):
Według mnie takie imprezy są organizowane z oszczędności aby nudyści na basen nie musieli strojów kupować.
bogdan63 napisał(a): ... każdy moze robić to co lubi jeżeli nie przeszkadza innym.
ale nazywijmy to tym czym jest , a naturyzmem nie jest, niestety, nie jest...
pozdrawiam naturysów i nienaturystów.
iro napisał(a):hexapus napisał(a): .. na basenach ... taka impreza w towarzystwie dzieci to ekshibicjonizm.
darek1 napisał(a):
Oczywiście zboczeńcy, że naturyzm na basenie to ekshibicjonizm. Jeszcze do tego dzieci to już pedofilizm. A wsadzcie sobie w gorący piasek. Młodą babkę oglądać można, nic zdrożnego ale dzieci i starsze osoby to już zboczenie i zoofilia. Panie Januszu Bajcer proszę o natychmiastowe wycięcie wszystkich postów na tej stronie i zapisanie danych użytkowników w policyjnej ksiedze zboczeńców. oraz podanie ID użytkowników do najbliższej komendy Policji na nr 997.
j_w napisał(a):czy ma ktoś zdjęcie darek1....