Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Topless

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 29.02.2008 22:35

wojtek51 napisał(a):
darek1 napisał(a):Podobno kolego Andrzeju większość naturystów przeniosła się na skaliste wybrzeża adriatyku. Tylko zastanawia mnie w jaki sposób kopią dołki ?

A dlaczego mają kopać dołki? Jeśli sądzisz iż na Twój widok, to chyba sobie pochlebiasz.

Dla facetów kopiących dołki na widok faceta założymy temat niewidoczny dla ogółu zalogowanych. :wink: :D
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 30.03.2008 14:03

Te dołki to będą potrzebne raczej wam, podglądaczom, a nie naturystom. Jakby się chcieli schować, to by się nie rozbierali. Jeśli chcecie pooglądać, to radzę nabrać odwagi i ściągać gatki i...na rozbieraną plażę!!! :wink: Dla ścisłości ja opalam się w kostiumie. :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 10.04.2008 11:12

ptasznik5 napisał(a):Te dołki to będą potrzebne raczej wam, podglądaczom, a nie naturystom. Jakby się chcieli schować, to by się nie rozbierali. Jeśli chcecie pooglądać, to radzę nabrać odwagi i ściągać gatki i...na rozbieraną plażę!!! :wink: Dla ścisłości ja opalam się w kostiumie. :D

TAK SAMO tylko ze my opalamy sie bez kostiumow

Prosze nabrac odwagi i sprobowac, nawet jak to jest wbrem waszemu przekonaniu, wychowaniu czy akceptacji Waszego wygladu

prosze mi wierzyc ze patrzac wieczorem pod prysznicem na pieknie opalone cialo bez paskow, brak mokrych gaci po plywaniu czy uwierajacej gumki moze zmienicie zdanie

Jestesmy stosunkowo wyzwoleni i swobodni jednak na miejsciej plazy w Sopocie kolo molo czy w Gdyni kolo portu gaci nie sciagne - nie o to chodzi. Rozumiem ludzi ktorym to moze przeszkadzac. jednak na plazach fkk, zwlaszcza w cro wybieralismy campy fkk gdzie spodenki zakladalismy tylko wieczorem jadac na miasto, sciagalismy zaraz po przyjezdzie z powrotem na camp wieczorem i tak przez caly urlop :D

Zawsze warto sprobowac, chocby tak z ciekawosci i aby moc pozniej krytykowac tych "okropnych golasów" z czystym sumieniem i ze zrozumieniem tematu :D
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 24.04.2008 16:18

piotrulex napisał(a):
ptasznik5 napisał(a):Te dołki to będą potrzebne raczej wam, podglądaczom, a nie naturystom. Jakby się chcieli schować, to by się nie rozbierali. Jeśli chcecie pooglądać, to radzę nabrać odwagi i ściągać gatki i...na rozbieraną plażę!!! :wink: Dla ścisłości ja opalam się w kostiumie. :D

Prosze nabrac odwagi i sprobowac, nawet jak to jest wbrem waszemu przekonaniu, wychowaniu czy akceptacji Waszego wygladu

prosze mi wierzyc ze patrzac wieczorem pod prysznicem na pieknie opalone cialo bez paskow, brak mokrych gaci po plywaniu czy uwierajacej gumki moze zmienicie zdanie

Jestesmy stosunkowo wyzwoleni i swobodni jednak na miejsciej plazy w Sopocie kolo molo czy w Gdyni kolo portu gaci nie sciagne - nie o to chodzi. Rozumiem ludzi ktorym to moze przeszkadzac. jednak na plazach fkk, zwlaszcza w cro wybieralismy campy fkk gdzie spodenki zakladalismy tylko wieczorem jadac na miasto, sciagalismy zaraz po przyjezdzie z powrotem na camp wieczorem i tak przez caly urlop :D

Zawsze warto sprobowac, chocby tak z ciekawosci i aby moc pozniej krytykowac tych "okropnych golasów" z czystym sumieniem i ze zrozumieniem tematu :D

Jestem bardzo za.
Na golasa jest super. :)
Pozdrowionka
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 24.04.2008 19:28

as12345600 napisał(a):
piotrulex napisał(a):

Jestem bardzo za.
Na golasa jest super. :)
Pozdrowionka

Ponieważ wielu forumowiczów wypowiada się negatywnie o fkk ze względu na estetykę, administracja cro.pl prosi o zamieszczanie swoich zdjęć w stroju fkk by ,,żiri'' cro.pl mogło zakwalifikować osobę do wystąpienia goło na plaży w Chorwacji. :wink:
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 24.04.2008 20:32

Rozumiem ten żart, ale chcę tak na serio małe sprostowanie -aby wedukować tekstylnych:
Fkk to nie "żiri" i nie "konkurs"... Jeżeli ktoś szuka walorów estetycznych, tudzież erotycznych - to pomylił adresy. I nie piszcie więcej takich postów " z przekąsem" (na żenującym poziomie) tylko wybierzcie się chociaż raz w życiu na takę plażę.
Pozdrawiam
pirogirl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirogirl » 28.04.2008 20:46

Zeby pokazać moja pełna aprobatę opalania fkk ( a także dlatego, ze zarzucono mi, iz za mało udzielam się na forum;) zamieszczam fote z plazy 50/50 (fkk/tekstylni) ze spaceru mojego lubego (standardowo w jego kowbojskim kapeluszu) wzdłuż plaży
http://img266.imageshack.us/my.php?imag ... 500cs2.jpg

Przez przypadek wyszła całkiem zabawnie :lol:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 29.04.2008 09:17

Dzienny Kowboj :lol: :lol: :lol:
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 29.04.2008 10:41

pirogirl napisał(a):Przez przypadek wyszła całkiem zabawnie :lol:

:lol:
No babcia jest wybitnie zaskoczona - pytanie tylko czy pozytywnie czy negatywnie :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2008 10:41

zawodowiec napisał(a):Dzienny Kowboj :lol: :lol: :lol:

Wzrok i mina :wink: "starszej" Pani też o tym świadczy :wink: :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.04.2008 11:44

pirogirl napisał(a):Zeby pokazać moja pełna aprobatę opalania fkk ( a także dlatego, ze zarzucono mi, iz za mało udzielam się na forum;) zamieszczam fote z plazy 50/50 (fkk/tekstylni) ze spaceru mojego lubego (standardowo w jego kowbojskim kapeluszu) wzdłuż plaży
http://img266.imageshack.us/my.php?imag ... 500cs2.jpg

Przez przypadek wyszła całkiem zabawnie :lol:

Ale to nie Ty jesteś z nim na tej focie? :):)
pirogirl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirogirl » 29.04.2008 12:21

"Ale to nie Ty jesteś z nim na tej focie? :):)"

Nie :D

Ja robiłam zdjecie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.04.2008 16:13

pirogirl napisał(a):"Ale to nie Ty jesteś z nim na tej focie? :):)"

Ja robiłam zdjecie

Szkoda, że nie zamieniliście się rolami.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.04.2008 18:17

darek1 napisał(a):

Ja robiłam zdjecie

Obejrzyj siebie w lustrze (nago) to odnajdziesz ten klimat...

:twisted: :twisted: :twisted:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.04.2008 18:43

FUX napisał(a):
darek1 napisał(a):

Ja robiłam zdjecie

Obejrzyj siebie w lustrze (nago) to odnajdziesz ten klimat...

:twisted: :twisted: :twisted:

He, he jakoś nie odnajduję tego klimatu FUX :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Topless - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone