napisał(a) Mariusz_M » 26.07.2006 10:51
tboy napisał(a):ja się zastanawiam jak będzie u mnie, tzn. jeżeli chodzi o moją żonę i mnie to nie ma problemu, zawsze opalamy się nago
ale w tym roku jedziemy z przyjaciółmi (najlepszymi) i ciekawe jak ich przekonać żeby też się zrelaksowali bez ubrań...
już tak z Niemca zagaiłem temat, niby się zgodzili... zobaczymy jak będzie
No my kiedyś (ja, żona) jechaliśmy z moim kolegą z pracy i jego żoną na weekend w góry. Musze przyznać, że oni sa bardzo "luźni" w tych sprawach. W samochodzie już moja lepsza połowa zapowiedziała, że będzie się opalać w toless czy nie mają nic przeciwko. Oczywście nie nie...
Przyjechaliśmy. Żonka zgodnie z obietnicą zaczyna się opalać, myślałem [znając ich-ją tak dobrze byłem nawet przekonany] że znajoma sie dołączy. Ale co ty - cała sytuacja baardzo ich chyba speszyła. Potem nastęnego dnia dojechał jeszcze mój brat z dziewczyną. Nigdy jeszcze z nią moja żona się nie opalała topless - więc jej proponuję. Ona mówi, że też tak lubi. I zaczęły we dwie tak się opalać. A znajomi jakoś tak przycichli i zaczęłi siedzieś w domu zamiast na słońcu.
Podsumowując: czy dołaczy sie w toplesie to pewności niemiałem, ale że tak ich to speszy to byłem zaskoczony.