nie każdy umie czytać ze zrozumieniem - problem nie leży w topless, a w fotografach i o tym pisałem
problem się łączy bo nikt nikomu nie zabrania opalać się toples więc nikt niech nie zabrania robienia zdjęć na plaży - przepraszam ale nie będę łaził po plaży i gadał panienkom żeby staniki poubierały kiedy cykam zdjęcia jak się dzieciaki bawią - a tak się składa że na zdjęciach tło też wychodzi a przy zatłoczonych często plażach w tle gołe piersie też się znajdą
kwestia robienia i zamieszczania zdjęć - nie mówmy o paragfafach (no, chyba, że ktoś tu jest prawnikiem ...), a o obyczajach i kulturze ...
reszty pkt 2 nie przytaczam bo jest "buracka"
jeśli mówimy o kulturze i obyczajach to trzeba na temat szerzej popatrzeć. Piersi w róznych kulturach były traktowane odmiennie. Dla jednych był to symbol macierzyństwa dla innych seksualności. W niektórych kulturach natomiast piersi były wręcz tematem tabu. W związku z tym należałoby się zastanowić czym dla róznych kultur, religii i przekonań jest odsłonięty biust na ogólnodostępnej plaży. Czy ktokolwiek opalając się toples zastanawiał się czy ten widok nie godzi w czyjeś uczucia bądź przekonania
Jeśli ktoś uważa że pokazywanie piersi jest dla niego i otoczenia sprawą całkowicie naturalną nie powiniem zmieniać tych poglądów będąc uwiecznionym na fotografii. Na plaży mogło zobaczyć tysiące ludzi na fotografii nie - widzę tu jakiś brak konsekwencji. A może wynika to z faktu chwilowej odwagi "bo tu mnie nikt nie zna więc pokażę co mam". Kobiety nie powinny się dziwić że biust przyciąga wzrok ponieważ w naszych europejskich kulturach od dawna biust był odznaką macierzyństwa zaś obecnie stał się odznaką seksualności co w sposób naturalny przyciąga męski wzrok.
Czy kobiety nie oglądają się za atrakcyjnymi, dobrze zbudowanymi facetami
... być może to prostackie (przepraszam), ale nie potrafię podejść do tematu bez emocji - osoby, które nie zgadzają się z moja opinią uważam za buraków,
Twoja opinia jest uproszczeniem tematu, i w tym względzie powinieneś się zastanowić gdzie tkwi Twój problem.
Każdą osobę która ma odmienne zdanie od Twojego w różnych kwestiach uważasz za "buraków", a może pewne tematy trzeba przemyśleć głębiej bu samemu burakiem się nie stać
opalam sie topless od wielu lat szlag mnie trafia gdy jakiś Pan obserwuje mnie bez żenady lornetką , pstyka zdjęcia a nawet zabawia się swoim "wackiem" icon_twisted.gif
czy wy faceci jak widzicie kawałek "cycka" to krew wam od mózgu odpływa? icon_smile.gif
po pierwsze gratuluję biustu skoro aż tak on działa na mężczyzn
po drugie jeśli Ci się to nie podoba ubierz stanik i problem zniknie
po trzecie są plaże FKK gdzie Twój śliczny biust zniknie w tłumie innych ładniejszych lub mniej ładnych biustów i również problem zniknie
po czwarte to udowodniono naukowo że mężczyźni są wzrokowcami - a wnioski wyciągnij sama