Krystof napisał(a):a ty chciałbyś, żeby tobie ktoś bez twojej wiedzy zdjęcia zamieszczał? trochę kultury może, hę?
Mnie akurat wszystkie wyraziły zgode.Co niektóre sie nawet czesały do zdjęcia.Ma sie ten czar i urok osobisty.
Tomek O. napisał(a):Krystof ma w sumie trochę racji. Ja tam absolutnie nic nie mam przeciwko takim ładnym widokom, ale faktycznie nie kazdy moze sobie życzyć żeby jego żona/dziewczyna toples była fotografowana a tym bardzie pokazywana publicznie na jakichś forach. Może to z tego wynika fakt że spora część naszych rodaczek nie chce ściągać staników na plazy - po prostu boją się podglądaczy/fotoamatorów którzy najpierw bez ich wiedzy a tym bardziej zgody pstrykaja a potem umieszczają ich fotki w necie. No ale skoro Ty miałeś ich zgodę.....
wojan napisał(a):tboy napisał(a):rich72 napisał(a):męska część forum na to liczy
oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie
Oj chłopaki nie łudźcie się.Lalunia to pewnie wysoki,przystojny blondyn albo inny brunet.
Pozdrav.
moondek napisał(a):Niby tak, ale skoro już ściągają staniki, to muszą się liczyć z faktem, że gdzieś po krzakach czają się paparazzi Ja osobiście jestem tego zdania, że nasze pokolenie robi jeszcze wielkie "aj-waj" z tematu "toples", ale dla pokolenia naszych dzieci będzie to już normalka... taki "chleb powszedni".
Rewolucja seksualna pędzi już galopem i nie zatrzyma jej nawet PiS... Czy kiedy nasi rodzice mieli po 30 lat, było tyle golizny czy to w TV, czy w prasie, co teraz? Nie było! A prognoza na przyszłość jest taka, że będzie jej jeszcze więcej. I dobrze! Świat idzie do przodu, a problem tematy sami roztrząsamy, robiąc z tego coś "wstydliwego"... Nagie kobiece piersi już dawno stały się czymś tak powrzechnym, że już niedługo sensację na plaży będą wywoływały... kobiety w stanikach. I obym się nie mylił!
i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji a mogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..
miło było być na forum , żegnam
lalunia24 napisał(a):wojan napisał(a):tboy napisał(a):rich72 napisał(a):męska część forum na to liczy
oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie
Oj chłopaki nie łudźcie się.Lalunia to pewnie wysoki,przystojny blondyn albo inny brunet.
Pozdrav.
i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji a mogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..
rich72 napisał(a):i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji a mogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..
widzę u laluni24 przeogromne poczucie humoru i w związku z tym przynajmniej ja żegnam ją bez żalu
:
wojan napisał(a):lalunia24 napisał(a):wojan napisał(a):tboy napisał(a):rich72 napisał(a):męska część forum na to liczy
oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie
Pozdrav.
i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji amogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..
Ha... nie widzę w moim poście żadnych obraźliwych treści,a wręcz przeciwnie.Napisałem przecież,że "wysoki i przystojny" a nie "gruby,łysy i niski"(patrz obok).Jeżeli ktoś chce być anonimowy na forum,nie chce pokazać twarzy(tak,tak twarzy chociaż dyskusja toczy się o cycuszkach) to potrafię to zrozumieć i nie mam o to pretensji.Niestety ludzie bez poczucia humoru też się zdarzają i to jest mi trochę trudniej zrozumieć
Pa Lalunia.