Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Topless

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 07.08.2006 12:13

Krystof napisał(a):a ty chciałbyś, żeby tobie ktoś bez twojej wiedzy zdjęcia zamieszczał? trochę kultury może, hę?

Mnie akurat wszystkie wyraziły zgode.Co niektóre sie nawet czesały do zdjęcia.Ma sie ten czar i urok osobisty.
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 07.08.2006 12:31

Krystof ma w sumie trochę racji. Ja tam absolutnie nic nie mam przeciwko takim ładnym widokom, ale faktycznie nie kazdy moze sobie życzyć żeby jego żona/dziewczyna toples była fotografowana a tym bardzie pokazywana publicznie na jakichś forach. Może to z tego wynika fakt że spora część naszych rodaczek nie chce ściągać staników na plazy - po prostu boją się podglądaczy/fotoamatorów którzy najpierw bez ich wiedzy a tym bardziej zgody pstrykaja a potem umieszczają ich fotki w necie. No ale skoro Ty miałeś ich zgodę.....
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 07.08.2006 12:47

Rozumiem.Dlatego proponuje by fotografować tylko młode i piękne.
tomano666
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomano666 » 07.08.2006 13:16

Kiedy wreszcie opalanie topless nam spowszednieje i przestanie wzbudzać niezdrowe zainteresowanie? Jeśli w dalszym ciągu będziemy się oglądać za półnagimi kobietami i jeszcze głośno to komentować ("ty, ale ona ma..." , "o k...., niezła jest") to nie ma co się dziwić, że nad Bałtykiem opalanie topless będzie czymś wstydliwym. Niewyżyci frustraci niech siedzą w domu i oglądają kobiety w kolorowych gazetach a plaże niech sobie darują bo się jeszcze rozchorują.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 07.08.2006 13:24

Tomek O. napisał(a):Krystof ma w sumie trochę racji. Ja tam absolutnie nic nie mam przeciwko takim ładnym widokom, ale faktycznie nie kazdy moze sobie życzyć żeby jego żona/dziewczyna toples była fotografowana a tym bardzie pokazywana publicznie na jakichś forach. Może to z tego wynika fakt że spora część naszych rodaczek nie chce ściągać staników na plazy - po prostu boją się podglądaczy/fotoamatorów którzy najpierw bez ich wiedzy a tym bardziej zgody pstrykaja a potem umieszczają ich fotki w necie. No ale skoro Ty miałeś ich zgodę.....

Niby tak, ale skoro już ściągają staniki, to muszą się liczyć z faktem, że gdzieś po krzakach czają się paparazzi ;) Ja osobiście jestem tego zdania, że nasze pokolenie robi jeszcze wielkie "aj-waj" z tematu "toples", ale dla pokolenia naszych dzieci będzie to już normalka... taki "chleb powszedni".
Rewolucja seksualna pędzi już galopem i nie zatrzyma jej nawet PiS... ;) Czy kiedy nasi rodzice mieli po 30 lat, było tyle golizny czy to w TV, czy w prasie, co teraz? Nie było! A prognoza na przyszłość jest taka, że będzie jej jeszcze więcej. I dobrze! Świat idzie do przodu, a problem tematy sami roztrząsamy, robiąc z tego coś "wstydliwego"... Nagie kobiece piersi już dawno stały się czymś tak powrzechnym, że już niedługo sensację na plaży będą wywoływały... kobiety w stanikach. I obym się nie mylił! ;)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2006 13:57

hmmm ... zareagowałem, bo zmierziło mnie prowincjonalne wiochmeństwo fotografów;
nie dość, że wkurza mnie fotografowanie i zamieszczanie czyichś zdjęć bez pozwolenia (tę sprawę już wyjaśniliśmy), to jeszcze dochodzi fakt niezdrowej ekscytacji tematem ...
przypomina mi to gromadzenie się gminu wokół ofiary wypadku - zobaczyć jak najwięcej i najlepiej, żeby się krew lała, coby potem ziomalom wszystko wielokrotnie opowiedzieć.
W dobie cyfrówek robi się wypadkom pamiątkowe zdjęcia (sory, odchodzę od wątku :) ) ... no więc - podobnie wsiowe jest, moim zdaniem, robienie zdjęć pannom - bez względu na to, czy tego sobie życzą, czy nie - świadczy to o fotografie-amatorze, a nie o pannach ...
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 07.08.2006 14:54

No z pewnością rozumiem twoje oburzenie.Tym bardziej iż pewnie mieszkamy w róznych rejonach i twoje jak piszesz poglądy sa zrozumiałe.Zawsze ludzi miastowych i wykształconych mniej dziwiły i beda dziwic nagie piersi niz ludzi z prowincji o poglądach z konserwatywnych.Ja to szanuje i rozumiem.Ale wiem że kobiety w topless nie opalaja sie dla zdrowia,tylko dlatego by głównie podobac sie facetom.
tomano666
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomano666 » 07.08.2006 15:03

Według mnie za opalaniem topless przemawiają względy estetyczne a nie ekshibicjonistyczne ("żeby podobać się facetom"). Według mnie brzydko wygląda, jeżeli kobieta zakłada suknię wieczorową z głębokim wycięciem z tyłu a na plecach są białe paski :( brrrrr.
mp_dux
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mp_dux » 07.08.2006 15:07

No właśnie .A po co zakłada ta suknie wieczorową z głębokim wycięciem.By jej chłodniej było?
lalunia24
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lalunia24 » 07.08.2006 18:22

wojan napisał(a):
tboy napisał(a):
rich72 napisał(a):męska część forum na to liczy :lol: :wink:

oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie

Oj chłopaki nie łudźcie się.Lalunia to pewnie wysoki,przystojny blondyn :lol: :lol: albo inny brunet.
Pozdrav.

i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji a mogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..
miło było być na forum , żegnam
Wiła wianki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiła wianki » 07.08.2006 18:35

moondek napisał(a):Niby tak, ale skoro już ściągają staniki, to muszą się liczyć z faktem, że gdzieś po krzakach czają się paparazzi ;) Ja osobiście jestem tego zdania, że nasze pokolenie robi jeszcze wielkie "aj-waj" z tematu "toples", ale dla pokolenia naszych dzieci będzie to już normalka... taki "chleb powszedni".
Rewolucja seksualna pędzi już galopem i nie zatrzyma jej nawet PiS... ;) Czy kiedy nasi rodzice mieli po 30 lat, było tyle golizny czy to w TV, czy w prasie, co teraz? Nie było! A prognoza na przyszłość jest taka, że będzie jej jeszcze więcej. I dobrze! Świat idzie do przodu, a problem tematy sami roztrząsamy, robiąc z tego coś "wstydliwego"... Nagie kobiece piersi już dawno stały się czymś tak powrzechnym, że już niedługo sensację na plaży będą wywoływały... kobiety w stanikach. I obym się nie mylił! ;)

Proszę Cię przestań!
Powszechna golizna taaak??? Obalanie tematów tabu? A kolejny temat tabu do obalenia? Jaki? Może powszechna, społeczna zgoda na pedofilię??? Bo wiesz tak to już jest z golizną i z innymi rzeczami, że jak wszędzie będą Ci podawać tyko schabowe do jedzenia to w końcu będziesz nimi rzygał.

Bez obrazy ale tematy TABU muszą być.
Nie jestem przeciwnikiem toplesu, ale szanuję i doceniam decyzję tych kobiet, które nie pokazują piersi (obojętne z jakich względów).
Pozdrawiam i życzę dużo obiektów obserwacji...
Ostatnio edytowano 08.08.2006 08:44 przez Wiła wianki, łącznie edytowano 1 raz
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 07.08.2006 19:13

i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji a mogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..

widzę u laluni24 przeogromne poczucie humoru i w związku z tym przynajmniej ja żegnam ją bez żalu :lol:

czyżby AgaKon II :?: :roll: mogła dać obrażalska lalunia24 lub coś podobnego przynajmniej wiadomo by było że trzeba być ostrożnym w słowach a może temat zaszedł za daleko a nie było co pokazać i trzeba było znaleźć powód do ucieczki :lool: :devil:

Jeśli ktoś sobie nie życzy by jego piersi, wielki brzuch, bądź łysina znalazły się na fotkach udostępnianych niech zakryje odpowiednią część ciała lub wybierze się na odludzie gdzie mu nikt fotek nie zrobi

Ps. Jak ktoś zrobi zdjęcie mojego wielkiego brzucha i umieści je w necie - znajdę i ruskich naślę :lool: :mrgreen: tylko po co :roll: :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 07.08.2006 19:35

lalunia24 napisał(a):
wojan napisał(a):
tboy napisał(a):

oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie

Oj chłopaki nie łudźcie się.Lalunia to pewnie wysoki,przystojny blondyn :lol: :lol: albo inny brunet.
Pozdrav.

Ha... nie widzę w moim poście żadnych obraźliwych treści,a wręcz przeciwnie.Napisałem przecież,że "wysoki i przystojny" a nie "gruby,łysy i niski"(patrz obok).Jeżeli ktoś chce być anonimowy na forum,nie chce pokazać twarzy(tak,tak twarzy chociaż dyskusja toczy się o cycuszkach) to potrafię to zrozumieć i nie mam o to pretensji.Niestety ludzie bez poczucia humoru też się zdarzają i to jest mi trochę trudniej zrozumieć :(
Pa Lalunia.
lalunia24
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lalunia24 » 07.08.2006 19:38

rich72 napisał(a):

widzę u laluni24 przeogromne poczucie humoru i w związku z tym przynajmniej ja żegnam ją bez żalu :lol:
:

ja uznaje wszystkie żarty ale jak ktos mi zmienia płeć i to to nie jest miłe
ale widze że społeczność na forum broni starych forumowiczów i to ja jestem winna że raczyłam to zaglądnąć
p.s wcześniej co innego pisałeś a jak teraz każdy na mnie naskakuje to oczywiście bierzesz ich strone bo jak by inaczej
a na forum zostane bo jest dla wszystkich, nie będę się udzielać
myślałam że ten wątek jest założony dla zabawy
i też było miło ale jak ktoś mi płeć zmienia to nie ma sensu się na nim udzielać
lalunia24
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lalunia24 » 07.08.2006 19:40

wojan napisał(a):
lalunia24 napisał(a):
wojan napisał(a):
tboy napisał(a):

oj liczy liczy...
i czeka cierpliwie

Pozdrav.

i tym miłym akcentem obrzydził mi Pan te całe wakacje w chorwacji amogło być tak miło, i dla Pana wiadomości nie jestem facetem a dziewczyną a że Pan bez dowodów lubi oskarżąć innych ludzi? cóż tacy ludzie też są jak Pan , nie zna mnie Pan... jaki sens na forum robić takie przebieranki?? żadnego sensu nie ma, zrobił mi Pan wielką przykrość ..

Ha... nie widzę w moim poście żadnych obraźliwych treści,a wręcz przeciwnie.Napisałem przecież,że "wysoki i przystojny" a nie "gruby,łysy i niski"(patrz obok).Jeżeli ktoś chce być anonimowy na forum,nie chce pokazać twarzy(tak,tak twarzy chociaż dyskusja toczy się o cycuszkach) to potrafię to zrozumieć i nie mam o to pretensji.Niestety ludzie bez poczucia humoru też się zdarzają i to jest mi trochę trudniej zrozumieć :(
Pa Lalunia.

no jasne ... niewinny jesteś ... zmieniłeś mi płeć ...
jak umiała zrobić zdjęcie że ma 6 KB wielkości to by wstawiła
ale nie potrafię
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Topless - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone