Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

.........//////////////.................

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zawias
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zawias » 10.08.2006 17:28

.................../////////.............////////////////.................////////////////////
Ostatnio edytowano 23.09.2006 14:29 przez Zawias, łącznie edytowano 1 raz
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 10.08.2006 18:03

Hej Zawias
Nie wal tak głową w biurko bo też się rozchorujesz
Pozdro :D
mnich63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnich63 » 10.08.2006 18:06

nie łam się... choroba minie, Nowy Rok strzeli i ani się obejrzysz a zalegniesz na jakieś plaży w Cro :D
Głowa do góry :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.08.2006 21:37

Też mi zmartwienie ....... przecież CRO to nie pępek świata. Choroba jak przyszła tak i odejdzie. Może wyjedziecie do innego miejsca, może tam dopiero będzie super a CRO przy tym zblednie. Życzę chorej osobie szybkiego powrotu do zdrowia.
krakuscity
Koneser
Re: A jednak nigdzie nie jadę :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 10.08.2006 21:41

Zawias napisał(a):Cóż tu dużo pisać... Nie jadę do Chorwacji ani nigdzie indziej (choroba w rodzinie). Czekałam... Czekałam... no i nic z tego :(
Jestem załamana.

Ja też miałem taką sytuację 2 lata temu i nigdzie nie byłem. Najważniejsze aby bliska osoba wyzdrowiała , Ty jeszcze nie raz pojedziesz tak jak ja.
Użytkownik usunięty
Re: A jednak nigdzie nie jadę :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2006 22:37

Zawias napisał(a):Cóż tu dużo pisać... Nie jadę do Chorwacji ani nigdzie indziej (choroba w rodzinie). Czekałam... Czekałam... no i nic z tego :(
Jestem załamana.

Jak chandra przejdzie....a musi...to wpadnij na jesienny zlocik cro.pl...pomożemuy doczekać do następnych wakacji.... :lol:
Pozdravki
tomano666
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomano666 » 10.08.2006 23:11

Ja też już sobie prawie wszystko zaplanowałem, a tu okazuje się, że zostane tatą :D . Są w życiu pewne priorytety w ziązku z tym Chorwację (po raz pierwszy) odwiedzę za rok. Będę śledził forum, czytał Wasze posty i chociaż myślami tam będę :D .
Agapit
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agapit » 11.08.2006 07:19

tomano666 napisał(a):Ja też już sobie prawie wszystko zaplanowałem, a tu okazuje się, że zostane tatą :D . Są w życiu pewne priorytety w ziązku z tym Chorwację (po raz pierwszy) odwiedzę za rok. Będę śledził forum, czytał Wasze posty i chociaż myślami tam będę :D .

Gratulację, no to czekamy na nowego obywatela, lub obywatelkę :lol:

Do Zawiasa: nie przejmuj się - wakacje nie są najważniejszą rzeczą w życiu. Zawsze powtarzam, że zdrowie to podstawa - jak zdrowia nie ma, to wszystko się wali. Wiadomo, że jak się cały rok czeka na urlop, a później okazuje się że nici z planów, to człowiekowi przykro. Ale cóż żyje się dalej... Życzę dużo zdrowia i głowa do góry! :D
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 11.08.2006 11:04

tomano666 napisał(a):Ja też już sobie prawie wszystko zaplanowałem, a tu okazuje się, że zostane tatą :D . Są w życiu pewne priorytety w ziązku z tym Chorwację (po raz pierwszy) odwiedzę za rok. Będę śledził forum, czytał Wasze posty i chociaż myślami tam będę :D .

Gratuluję! Ja byłam w Chorwacji w prawie ósmym miesiącu ciąży i było suuuper.
Zawias
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zawias » 11.08.2006 15:57

.....////////.....///////.....////////...../
Ostatnio edytowano 23.09.2006 14:30 przez Zawias, łącznie edytowano 1 raz
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 11.08.2006 19:06

Zawias każdy odbiera rzeczy pisane tak jak czytać umi...
Piszesz , że Ci źle to ludziska Cię pocieszają , bo żal się każdemu Ciebie zrobiło a Ty masz jeszcze pretensje..... Eh
I nie wal tak tą głową ,bo patrzeć nie mogę :lool:
Zawias
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zawias » 11.08.2006 22:07

Japona napisał(a):Zawias każdy odbiera rzeczy pisane tak jak czytać umi...
Piszesz , że Ci źle to ludziska Cię pocieszają , bo żal się każdemu Ciebie zrobiło a Ty masz jeszcze pretensje..... Eh
I nie wal tak tą głową ,bo patrzeć nie mogę :lool:

Ale ja nie mam do was pretensji :( Nie chciałam być źle zrozumiana.

EDIT: Proszę /moderatora czy kogoś/ o usunięcie tego tematu

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone