napisał(a) lechocz » 15.04.2018 21:01
boboo napisał(a):lechocz napisał(a):Widzę, że ta sprawa po nocy ci spać nie daje.
Śpię dobrze, wystarczająco długo i słodko
Ale są takie niedziele, gdy wstajemy trochę wcześniej i jedziemy strzelać. Cały dzień.
Można się nieźle odprężyć i przestać myśleć o Einstein'ie, który twierdził, że Wszechświat i głupota są nieograniczone, przy czym co do Wszechświata nie był do końca przekonany,
czy też o Lemie, który nie wiedział, że na świecie jest tylu głupców, dopóki nie
wlazł do internetu.
Tak, przy strzelaniu czas mija szybko i miło.
Chyba się jednak za bardzo nie odprężyłeś, skoro niezwłocznie po powrocie z tej wspaniałej, relaksujacej rozrywki gentlemanów, dopadłeś do klawiatury, aby sobie miło i kulturalnie, no bo jakże by inaczej, "postrzelać", inwektywami pomiędzy wierszami. Przy okazji, jak na rasowego gentlemana przystało, prezentując swoją, jak widać, nieprzecietną erudycję.
Dla ciebie jak widać, tak samo zresztą ja i dla co poniektórych innych, odmiana słowa głupota, w najprzeróżniejszych konfiguracjach, to pewnie taki zawór bezpieczeństwa.
Niektórzy tak mają. Zwłaszcza w necie. Za to nieco gorzej w realu.
Lecz nie przejmuj się i wal dalej śmiało. Mam grubą skórę i duży dystans do życia. Dużo jeszcze przed tobą. A ja będę ci kibicował.
Ostatnio edytowano 16.04.2018 07:59 przez
lechocz, łącznie edytowano 6 razy