W Bieszczadach byłem... już nie pamiętam kiedy. A może jeszcze dawniej, więc chętnie powłóczę się z Wami.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):W Bieszczadach byłem... już nie pamiętam kiedy. A może jeszcze dawniej, więc chętnie powłóczę się z Wami.
Nefer napisał(a):Miło popatrzeć na znajome kąty .
A i bardzo blisko Łomiankowej Doliny stacjonuję, jak jestem w Bieszczadach.
Roxi napisał(a):Łomiankowa jest the best!
Nefer napisał(a):W ogóle ta część Wetliny jest - moim zdaniem - najlepszym miejscem noclegowo-postojowym.
Nefer napisał(a):My się zatrzymujemy zawsze w Werchowynie, ale na to wpływ mają związki rodzinne z właścicielami tego właśnie pensjonatu.
marze_na napisał(a):Sioło ma tylko jedną jedyną wadę - daleko do Bazy Ludzi z Mgły .
Roxi napisał(a):Nefer napisał(a):W ogóle ta część Wetliny jest - moim zdaniem - najlepszym miejscem noclegowo-postojowym.
Dokładnie! I do ABC blisko
Roxi napisał(a):Ale co tam.. każdy powód jest dobry, żeby odwiedzić Wetlinę
Roxi napisał(a):marze_na napisał(a):Sioło ma tylko jedną jedyną wadę - daleko do Bazy Ludzi z Mgły .
Nie tak znowu daleko .
Chociaż powrót może trwać trochę dłużej niż dojście
Kasia i Krzyś napisał(a):to są właśnie Bieszczady, a nie jakieś Polańczyki czy inne Soliny
janusz07 napisał(a):Coś widzę że się rozmijamy w terminach. ale ja w tym roku po wielu latach przerwy 2 razy byłem w Bieszczadach, w czerwcu i przełom października/listopada. ale trasy mamy podobne. fajne widoki. pozdrawiam