pyton napisał(a):Czy dhmegi to Ty (wcześniej) ?
Tak, to ja. Nie pamiętam już, jak to się stało, ale zarejestrowałam się na cro jako "dhmegi", pomimo tego, że w internecie używam nazwy "megidh". Coś mi się kojarzy, że miałam z tym jakiś problem i tak wyszło. Próbowałam w panelu użytkownika zmieniać swoja nazwę, ale ponieważ nie ma tam takiej możliwości, dałam sobie z tym spokój. A po kilku latach trafiłam na wątek dot. pomocy technicznej i z niego dowiedziałam, że nazwa może być zmieniona, ale jedynie przez administratora, więc się do niego zwróciłam z prośbą o zmianę. No i teraz funkcjonuję na cro jako "megidh".
Odpowiedzi na Twoje pytanie udzieliła już szczegółowo piekara114.pyton napisał(a):Jak napisałaś :
" Odprawa biletowo-bagażowa przebiegła szybko i sprawnie. Bagaż miał odpowiednią wagę (a nawet, co mnie dziwi, nawet trochę mniej). Potem przemieściliśmy się do odprawy check-in. Kolejka była bardzo duża"
Czym różni się pierwsza odprawa od tej "check-in" ?
Dzięki piekara114 za szybką reakcję. Ja się właśnie zabierałam za pisanie, a tu patrzę, już jest wyczerpująca odpowiedź.
Ja chyba źle nazwałam druga część odprawy - odprawą "check-in".
Ale podczas tego zbierania się znalazłam taki artykuł, więc podam do niego link. Można w nim poczytać o procedurach odprawy na lotnisku http://biznes.onet.pl/wiadomosci/transport/odprawa-na-lotnisku-co-to-check-in-gate-i-boarding/9pg2t6.
Zachęcaj, bo naprawdę warto. Ja jak na razie byłam tylko na Rodos, ale myślę, że inne wyspy greckie też nie sprawią zawodu.pyton napisał(a):Po Twoich wpisach będę zachęcać żonę do odwiedzenia tej greckiej wyspy, albo innej