mahadarbi napisał(a): Dlatego lubię to forum, bo oprócz Chorwacji można znaleźć coś innego. Bardzo celne posunięcie moderatora. Czyli co, mam grać, tak? Że sparafrazuję powiedzenie klasyka
Tematy na stronie głównej forum zakładał Admin
mahadarbi napisał(a): Dlatego lubię to forum, bo oprócz Chorwacji można znaleźć coś innego. Bardzo celne posunięcie moderatora. Czyli co, mam grać, tak? Że sparafrazuję powiedzenie klasyka
mahadarbi napisał(a):Już nie wypoczywam, woka Tylko przedłużam sobie ten luksus pisaniem...
Monte Christo napisał(a):e co to za snobistyczna wyspa jak tam ferrari poszalec nie mozna
Monte Christo napisał(a):moje pytanie brzmi: czy w hotelu w tej wiosce twojej jest jakas animacja prowadzona dla milusinskich ?
Monte Christo napisał(a):Fajny szalik masz w awatarze tez z wyspy ?;)
mahadarbi napisał(a):Dlatego nie mieszkałam w Chorze, a na totalnym zadupiu , gdzie były dwie tawerny na krzyż. Będąc na Mykonos po prostu nie można ominąć Chory. To barbarzyństwo
woka napisał(a):Właśnie coś mi tutaj nie pasowało.
Zamiast wypoczywać, opalać się, zwiedzać ...... to Mahadarbi siedzi przy kompie i pisze. [/size]
woka napisał(a):Trochę szkoda .... bo chciałem Cię poprosić abyś mi muszelkę przywiozła. (żart).
Już milknę i czekam na CD laby urlopowej. ( ja poproszę o więcej zdjęć)
janusz.w. napisał(a):
...no to mnie na duchu podniosłas
A że wyspy greckie coraz bardziej mnie fascynują, to jesienną porą zasiądę do moich wyspiarskich przewodników
pozdr
mahadarbi napisał(a):To co? Mam, znaczy, pisać dalej?
mahadarbi napisał(a):janusz.w. napisał(a):
...no to mnie na duchu podniosłas
A że wyspy greckie coraz bardziej mnie fascynują, to jesienną porą zasiądę do moich wyspiarskich przewodników
pozdr
O, i słusznie! Ja teraz biorę na tapetę Cyklady. Jest ich tyle... Folegandros, Amorgos, Naxos, Paros, Tinos... Jeeezu!!!