Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

... to Mykonos!

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 18.08.2011 10:56

mahadarbi napisał(a)::D W sumie, racja, nic tu nie wskóramy takimi :( minami.
Wojtek tak mi namieszał we łbie, że straciłam orientację, dokąd :?:

Musimy jakoś się podzielić tymi wyspami ;) . Byłyśmy na wyspach na "M" , teraz może Ty na Korsykę, ja na .... Kanary? Albo odwrotnie? Albo na "F" Fuertewentura albo Formentera .
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 10:57

Chyba wyjątkowo silny jet lag mam po tych Cykladach w tym roku :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 10:58

helen napisał(a):

Musimy jakoś się podzielić tymi wyspami ;) . Byłyśmy na wyspach na "M" , teraz może Ty na Korsykę, ja na .... Kanary? Albo odwrotnie? Albo na "F" Fuertewentura albo Formentera .

No chyba tak, bo aż nieprzyzwoicie byłoby się spotkać w tym samym miejscu :wink: :lol: Chociaż? Czemu nie? :D
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 18.08.2011 11:02

Czy my byśmy to przeżyły? Obie nie lubimy się dopasowywać... :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 11:04

I obie byśmy umarły z głodu, bo u mnie podział mniej więcej taki, jak u Was :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.08.2011 12:08

Właśnie to samo chciałem napisać. :lol:
Wojtek Cię podpuszcza, miłe słówka prawi. Dochodzi jeszcze Helen ....
W sumie ...... wzajemnie dopasowana z Was "trójka". :wink:
Mahadarbi ..... uważaj na siebie. Tracisz poczucie rzeczywistości. O opuszczeniu wyspy piszesz w taki sposób, że .... o mało mi serce nie pękło, ... bo chciałem Ci pomóc ale nie było jak. :wink:
Mahadarbi ...... już po wczasach. Obudź się. :!: :wink:
pzdr.
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 18.08.2011 12:12

mahadarbi napisał(a):Wojtek tak mi namieszał we łbie, że straciłam orientację, dokąd :?:

A ja na ogół po powrocie w głównego wypadu wakacyjnego już wiem, dokąd pojadę w następnym roku. Czasami jednak plany ulegają zmianie krótko przed wyjazdem. :lol: Tak było z Korsyką i Sardynią, kiedy to w planach była Hiszpania...

Pozdrawiam,
Wojtek
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 18.08.2011 12:16

Woka?! No gdzieś się podziewał?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.08.2011 12:20

helen napisał(a):Woka?! No gdzieś się podziewał?

:lol: Już jestem.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 12:28

woka napisał(a):

Właśnie to samo chciałem napisać. :lol:
Wojtek Cię podpuszcza, miłe słówka prawi. Dochodzi jeszcze Helen ....
W sumie ...... wzajemnie dopasowana z Was "trójka". :wink:

Myślałam, że trzymasz z nami :wink:

woka napisał(a):Mahadarbi ..... uważaj na siebie. Tracisz poczucie rzeczywistości. O opuszczeniu wyspy piszesz w taki sposób, że .... o mało mi serce nie pękło, ... bo chciałem Ci pomóc ale nie było jak. :wink:
Mahadarbi ...... już po wczasach. Obudź się. :!: :wink:
pzdr.

Dobrze, że jesteś. Myślałam, że się na śmierć obraziłeś :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.08.2011 12:32

mahadarbi napisał(a):Myślałam, że trzymasz z nami :wink:

Nie. :(
Ja Was tylko szanuję. :lol:
Mam swoje ścieżki i inny sposób wypoczynku. Nie nadaję się do Waszej "trójki". :wink:
pzdr.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 12:34

Franz napisał(a):A ja na ogół po powrocie w głównego wypadu wakacyjnego już wiem, dokąd pojadę w następnym roku. Czasami jednak plany ulegają zmianie krótko przed wyjazdem. :lol:

Ja też wiedziałam jeszcze kilka dni temu. Teraz już nie wiem :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 18.08.2011 12:37

woka napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Myślałam, że trzymasz z nami :wink:

Nie. :(
Ja Was tylko szanuję. :lol:
Mam swoje ścieżki i inny sposób wypoczynku. Nie nadaję się do Waszej "trójki". :wink:
pzdr.

Ależ my pewnie też do siebie wakacyjnie nie pasujemy :wink: Co ty się tak uparłeś, żeby łączyć nas w trójkąt? 8O
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.08.2011 12:38

mahadarbi napisał(a):Dobrze, że jesteś. Myślałam, że się na śmierć obraziłeś :wink:

Znowu zapewne coś umknęło. Nie kojarzę dlaczego miałbym się obrazić.
...... jak widzisz, czasami dobrze być "gapą". :wink: :D
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 18.08.2011 12:38

Ależ "cała nasza trójka" ma również różny sposób wypoczynku, ten Wojtkowy jest najbardziej "inny", gdzie nam do niego. Toś nas do jednego worka wrzucił ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

... to Mykonos! - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies