Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

... to Mykonos!

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.07.2011 21:21

mahadarbi napisał(a):... zero textu i zdjęcie, tak, wiem, zrozumiałam :lol:

Zuch dziewczyna. Czuwaj. :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.07.2011 21:31

mahadarbi napisał(a):
helen napisał(a):Na koniec, bankomaty i władze będą kierowane na Plaza Starego Miasta do gromadzenia koni i wznowić qualcada. Będą one jeden raz i ludzie pójdą na swoje miejsce.
Helen, no czego tu nie rozumiesz? Bankomaty, władze, ludzie lub konie pójdą na swoje miejsce i tyle! :lol: Faaajnie tam jest! :lol:

Zaiste, co tu dużo tłumaczyć ...... Helen, fajnie będziesz miała. Tam ciągła balanga, każdy nasprycowany, świat się śmieje ... bunga-tunga. :wink: ajajaj, ajajaj
Pilnuj chłopa, :!: sama siebie tysz. :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 25.07.2011 21:33

Ona już bunga-bunga hiszpańska w szale przygotowań :lol: Jak tam konie i władza to zaplanowanie takiej walizki ważna rzecz :lol: :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 25.07.2011 21:36

Tymczasem zabieram Was na wycieczkę po Cykladach 8) Stella Konitopoulu została zarekomendowana mi podczas wczorajszej ośmiornicy w Ano Merze. Muzykująca rodzina od pokoleń z Naxos. Kupiłam, słucham na okrągło, przepadłam bez reszty.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.07.2011 21:51

Do połowy odsłuchałem ........ nie jadę do Grecji. :cry:
Chorwacka jest o całe niebo bardzej przyjazna dla ucha. :lol:

Ponadto chciałem Ci przypomnieć, że Mykons już był, że to już historia. Zaśpiewj sobie np. Żeby Polska .... Pietrzaka i już po problemie. :wink:
pzdr.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 25.07.2011 22:02

E tam, nie znasz się :P Jak zwykle dosłuchałeś/doczytałeś/dooglądałeś do połowy i zabierasz zdanie :P :wink:

Jak to 'Mykonos już był'? Gdzie był? Jaka historia?
Ostatnio edytowano 25.07.2011 22:22 przez mahadarbi, łącznie edytowano 1 raz
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 25.07.2011 22:15

Dziś na życzenie woka mało słów (kurczę, a myślałam od zawsze, ze słowo pisane jest moim najsilniejszym orężem... :wink: )

Dzień 5.
Wstajemy. Patrzymy. Widzimy :D
Obrazek
Obrazek
Znowu tak samo pięknie 8)
Obrazek
Nic się nie dzieje. Grzeje 8)
Obrazek

Woka, nadążasz? :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2011 07:10

mahadarbi napisał(a):Dziś na życzenie woka mało słów (kurczę, a myślałam od zawsze, ze słowo pisane jest moim najsilniejszym orężem... :wink: )

Dzień 5.

Wreszcie konkretnie. :wink:
Choć jedno zdanie można by sklecić ale jak nie ma to sam sobie dorobię opis. :wink: Jak się ma zdjęcie to przecież żaden problem. :lol:

Mahadarbi ...... teraz tak, chyba nadążam. :!: :wink:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 26.07.2011 07:51

I jak ja mam Was samych zostawić :roll: ?
Mi wcale się nie podobają takie krótkie opisy :? , ale ok, do tej ciszy bijącej ze zdjęć nawet pasuje te kilka słów, ale proszę nie słuchać tego pana, niech sobie czyta co drugie zdanie ;)

woka ja opuszczam domek w czwartek bladym świtem, ale posłuchałam Ciebie i walizki już mi zagracają pokoje ;) , na razie puste :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2011 08:02

helen napisał(a):woka ja opuszczam domek w czwartek bladym świtem,

Jak o tym wspomniałem to mnie mahadabri wyśmiała, że niby mi coś pomyliło. Teraz widać komu .....
Podejrzewałem, że coś nie tak. Ta Chora spowodowała, że jest ..... chora. :wink: ..... :o
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 26.07.2011 08:24

Witaj Mahadarbi. Dopiero teraz zauważyłem Twoją relację. Super zdjęcia i sama relacja. No i oddech od Chorwacji... ;)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 26.07.2011 09:49

woka napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Dziś na życzenie woka mało słów (kurczę, a myślałam od zawsze, ze słowo pisane jest moim najsilniejszym orężem... :wink: )

Dzień 5.

Wreszcie konkretnie. :wink:
Choć jedno zdanie można by sklecić ale jak nie ma to sam sobie dorobię opis. :wink: Jak się ma zdjęcie to przecież żaden problem. :lol:

Mahadarbi ...... teraz tak, chyba nadążam. :!: :wink:

No i już wiem, jak do Ciebie dotrzeć :lol:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 26.07.2011 09:51

helen napisał(a):I jak ja mam Was samych zostawić :roll: ?
Mi wcale się nie podobają takie krótkie opisy :? , ale ok, do tej ciszy bijącej ze zdjęć nawet pasuje te kilka słów, ale proszę nie słuchać tego pana, niech sobie czyta co drugie zdanie ;)

Helen, mi też nie, lubię nasycić to jeszcze jakąś treścią, ale sama rozumiesz... :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 26.07.2011 09:53

viggen_wawa napisał(a):Witaj Mahadarbi. Dopiero teraz zauważyłem Twoją relację. Super zdjęcia i sama relacja. No i oddech od Chorwacji... ;)

Witaj, viggen ! Świetnie, że jesteś.
Musiałam odetchnąć od Cro, bo groziło mi uduszeniem :wink:
Zapraszam Cię!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2011 10:31

mahadarbi napisał(a):No i już wiem, jak do Ciebie dotrzeć :lol:

Faktami, mahadabri, faktami. :lol:
Ponadto proszę zauważyć, że czytam .... może nie toczka w toczkę ale jednak. :lol: Twój sposób relacjonowania jest ok.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

... to Mykonos! - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone