Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

... to Mykonos!

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 14:01

No i opuść podwórko na chwilę... :lol:
Nie śpi, nie śpi! Już :wink:
Zdjęcia masakryczne, bo ludzi tyle płynęło labiryntami, że co chwila ktoś na mnie właził i 'małpy' utrzymać nie mogłam :evil: Więc aparat sobie, ja sobie, zdjęcie sobie. Ale klimat jest, mam nadzieję :)
Używki... tia.. a gdzie ich nie ma, woka? W takim miejscu jak Chora jest dosłownie wszystko. Ale ja tylko na domowym, białym ichniejszym 'sikaczu' jechałam. Mnie to do szczęścia wystarczyło 8)
Kalimera!
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 14:07

woka napisał(a):
mahadarbi napisał(a):...Teide nomada i, tkwię w zachwycie nad jego fotorelacją... Przy takich przewodnikach, wstyd wychylać się ze swoją amatorszczyzną...

woka napisał(a):To żart prawda :?: Chyba nie mówisz tego poważnie. Tam pracują zawodowcy co w ten sposób zarabiają na życie. Będzie pisał byle jak - na suchą bułkę nie zarobi. :wink:

Czemu, żart, woke? Czemu tak sądzisz? Przecież zdjęcia są genialne! I wiem, że tam takie zdjęcia można zrobić, sama bym zrobiła, bo to cudny kawałek świata jest (o Teneryfie mówię teraz). Ty pewnie myślisz o tym gościu od trekkingu w Tajlandii? Nieee. Ja o nomadzie cały czas mówię! :lol: Stara się bardzo, masę czasu na to poświęca, a wszystko to robi dla nas :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 15:31

helen napisał(a):Dziadek na ostatnim zdjęciu tak się pięknie ubrał pod kolory otoczenia :D . Zaczynam lubić Chorę :)

Tam każdy kolor jest na miejscu :) Tam wszystko wszystkim pasuje... pod warunkiem, że jest to biel :lol: Cyklady i biel, o tak.... 8)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2011 17:15

mahadarbi napisał(a): Stara się bardzo, masę czasu na to poświęca, a wszystko to robi dla nas :)

Ja nie neguję w żadnym przypadku.
Ja tylko mówię, że jakbym z tego "żył" ...ja, Ty, ktoś inny, to też przecież tak byśmy robili. Inaczej rynek zweryfikuje negatywnie i klapa.

Będzie dzień Nr 4 :?: :lol:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 17:27

woka napisał(a):Ja tylko mówię, że jakbym z tego "żył" ...ja, Ty, ktoś inny, to też przecież tak byśmy robili. Inaczej rynek zweryfikuje negatywnie i klapa

A skąd wiesz, że z tego żyje? Z pisania na forach i wstawiania zdjęć? Ej, coś naciągasz rzeczywistość chyba... :wink:

woka napisał(a):Będzie dzień Nr 4 :?: :lol:

Nie za szybkie tempo mi narzucasz? :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2011 18:31

mahadarbi napisał(a):A skąd wiesz, że z tego żyje? Z pisania na forach i wstawiania zdjęć? Ej, coś naciągasz rzeczywistość chyba... :wink:

1:0 dla Ciebie.
Ja zrozumiałem tzn. domyślałem się, że masz na myśli jakiś profesjonalny przewodnik.
Przegrałem ..... nie czytając dokładnie słowa pisanego ,ale jak wiesz, ja do poczytujących nie należę. :cry:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 19:05

Czytamy ze zrozumieniem, tak? :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2011 19:18

mahadarbi napisał(a):Czytamy ze zrozumieniem, tak? :lol:

Obiecuję. :lol:
Ale piszemy też ze zrozumieniem. :lol:
Skąd ja mam wiedzieć "co autor ma na myśli". Przyjąłem najprostsze rozwiązanie.
W relacji "nomada" ... może i byłem ale rozpoczął od wielkiej prozy ...a to jest ponad moje siły.
Nie czytałem więc też nie skojarzyłem, że masz jego na myśli. No cóż, bywa i tak. :wink:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 24.07.2011 19:23

Tak namieszaliście, że 3 razy wracałam żeby zrozumieć w czym problem ;), nawet u nomada w relacji byłam, ale teraz już rozumiem.

To co? wracamy na Mykonos? Kochani ja mam tylko 3 dni z haczykiem na Chorę a Wu znowu gadu gadu :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 19:31

woka napisał(a):Skąd ja mam wiedzieć "co autor ma na myśli". Przyjąłem najprostsze rozwiązanie.
W relacji "nomada" ... może i byłem ale rozpoczął od wielkiej prozy ...a to jest ponad moje siły.
Nie czytałem więc też nie skojarzyłem, że masz jego na myśli. No cóż, bywa i tak. :wink:

Skoro nie czytałeś, to nie skojarzyłeś :lol: , ale widać i mojej odpowiedzi nie czytałeś, choć wyraźnie (boldem!) dwa razy podkreśliłam, że o nomada chodzi. Ech, widzę, niedzielny spleen Cię dopadł :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 19:34

helen napisał(a):
To co? wracamy na Mykonos? Kochani ja mam tylko 3 dni z haczykiem na Chorę a Wu znowu gadu gadu :)

Pytanie o tempo pisania rzucone było do Was dwojga... :lol: :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2011 19:48

mahadarbi napisał(a):Skoro nie czytałeś, to nie skojarzyłeś :lol: , ale widać i mojej odpowiedzi nie czytałeś, choć wyraźnie (boldem!) dwa razy podkreśliłam, że o nomada chodzi. Ech, widzę, niedzielny spleen Cię dopadł :wink:

Ale ja nie kojarzyłem "nomada" jako uczestnika tego forum. Nie utkwiło mi to w pamięci. Dopiero teraz, przy okazji tej wymiany zdań .... zaczałem się zastanawiać któż to taki. Wpisałem w "szukaj" ... i jest. Teraz i tu - przedtem nie.
Owszem, podkreślałaś nomada .... ale kto żaś to już nie. A należało przyjąć, że mogę przecież nie znać. ( ja w takim przypadku starałbym się rozmówcę naprowadzić)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 19:52

woka napisał(a):Owszem, podkreślałaś nomada .... ale kto żaś to już nie. A należało przyjąć, że mogę przecież nie znać. ( ja w takim przypadku starałbym się rozmówcę naprowadzić)

No halo! Napisałam wyraźnie w pierwszym poście (zaraz jak wstałam), że o Teide nomada chodzi! Litości, woka... :roll: :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2011 19:59

mahadarbi napisał(a):
woka napisał(a):Owszem, podkreślałaś nomada .... ale kto żaś to już nie. A należało przyjąć, że mogę przecież nie znać. ( ja w takim przypadku starałbym się rozmówcę naprowadzić)

No halo! Napisałam wyraźnie w pierwszym poście (zaraz jak wstałam), że o Teide nomada chodzi! Litości, woka... :roll: :wink:

I ja na tej podstawie miałem się domyśleć, że jest taki temat, tutaj na forum - na dodatek pod inną nazwą 8O No, bez przesady.
Dajmy temu już spokój. Jak trzeba to udowodnię, że mam rację. Ale nie będzie potrzeby

Piszemy nr 4 :lol:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 24.07.2011 20:29

woka napisał(a):Jak trzeba to udowodnię, że mam rację. Ale nie będzie potrzeby [/size]
Piszemy nr 4 :lol:

O nie, nie, mój drogi, ja mam rację i wiesz o tym doskonale :P Sam uznałeś swoją winę, przyznając mi w tej rundzie 1:0 :P
Co piszemy, co piszemy? Jak nie czytasz uważnie nikogo, to po co mam pisać? :P :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

... to Mykonos! - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone