Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

... to Mykonos!

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 18:16

Ja się tak na tą Minorkę uparłam, a niestety loty są tylko z Warszawy, więc z rana w czwartek ruszamy do stolicy, potem lot 15:10 - 18:10 , czyli równe 3 godziny. Będziemy na kolację ;)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.07.2011 18:17

helen napisał(a):Pochwalę się, że właśnie dostaliśmy maila z wypożyczalni aut, samochodzik będzie czekał w piątek o 11.00 pod hotelem :D , jeju, doczekać się nie mogę.

Jakby co .... mogę "robić" za kierowcę. :wink:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 18:20

woka napisał(a):
helen napisał(a):Pochwalę się, że właśnie dostaliśmy maila z wypożyczalni aut, samochodzik będzie czekał w piątek o 11.00 pod hotelem :D , jeju, doczekać się nie mogę.

Jakby co .... mogę "robić" za kierowcę. :wink:

Tzn. chcesz się załapać za darmochę na wyjazd... hmm, no nie wiem, nie wiem. A dolecisz sam?
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 23.07.2011 18:20

helen napisał(a):Ja się tak na tą Minorkę uparłam, a niestety loty są tylko z Warszawy, więc z rana w czwartek ruszamy do stolicy, potem lot 15:10 - 18:10 , czyli równe 3 godziny. Będziemy na kolację ;)

Dobrze, że bliziutko. No i szkoda, że w pracy będę, bo bym Cię na kawę porwała do siebie :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.07.2011 18:24

mahadarbi napisał(a):A pewnie! I nic a nic mnie nie obchodzi, że kredytu nie dostał! :lol: Pewnie w okienku też zaczął narzekać, jak go znam... :roll: :lol:

A właśnie, że nie. :!:
Grzecznie podszedłem do okienka, rzuciłem uśmiech od ucha do ucha :D i powiedziałem ,że ja chce piniądze i że "to jest napad".

Coś zaczęło wyć więc dałem nogę ....... Jutro pójdę do innego banku. Może tam mnie potraktują godnie i należycie. :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 23.07.2011 18:28

W zasadzie taką opcję też brałam pod uwagę... :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.07.2011 18:31

helen napisał(a): A dolecisz sam?

Licencji pilota nie mam ale mogę spróbować. :wink:
Gdzie parkujesz tego swojego Boeinga :?:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 18:34

mahadarbi napisał(a):
helen napisał(a):Ja się tak na tą Minorkę uparłam, a niestety loty są tylko z Warszawy, więc z rana w czwartek ruszamy do stolicy, potem lot 15:10 - 18:10 , czyli równe 3 godziny. Będziemy na kolację ;)

Dobrze, że bliziutko. No i szkoda, że w pracy będę, bo bym Cię na kawę porwała do siebie :)

Bliziutko.. no na Minorkę jakoś bliżej niż do Warszawy, jeśli kiedyś jeszcze nas tam zaniesie, to z Berlina, niestety oferty niemieckich biur były dużo droższe, a do taniego lotu w połowie sierpnia już nie znalazłam lokum. Ale już mam kilka adresów "zapamiętanych", jeżeli kiedyś , to na własną rękę. Do Warszawy mamy 5,5 h przy dobrych wiatrach.

A za chęci ugoszczenia kawką dziękuję :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 23.07.2011 18:37

helen napisał(a):Bliziutko.. no na Minorkę jakoś bliżej niż do Warszawy.
Do Warszawy mamy 5,5 h przy dobrych wiatrach.

Masakra jakaś... I czym, samochodem, autobusem, pociągiem?
Tak, sama wiesz, ile radochy sprawia to magiczne 'na własną rękę', to się sprawdza nie tylko w Chorwacji :wink:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 18:47

Samochodem, pociągiem byśmy byli akurat na czas, ale jakoś mi się to nie uśmiecha. Mamy zaklepany parking w super cenie (69 zł za całe 8 dni) i transport w cenie na lotnisko. Dojazd kosztuje nas tylko czas, samochód służbowy, a my lubimy jeździć razem, więc potraktujemy to jako część wakacji, po powrocie (lądujemy po 22) mamy rezerwację w pensjonacie http://amfora.com.pl/ , nie będziemy po nocy jeździć.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 23.07.2011 18:53

Bardzo pomysłowo. Pensjonat wygląda przyzwoicie a logistyka rozpisana na piątkę. No ale z takim mistrzem planowania przestrzennego rodzina ma jak w banku, po królewsku! :lol:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 18:55

mahadarbi napisał(a):Bardzo pomysłowo. Pensjonat wygląda przyzwoicie a logistyka rozpisana na piątkę. No ale z takim mistrzem planowania przestrzennego rodzina ma jak w banku, po królewsku! :lol:

Staram się, parking leży dokładnie w połowie drogi z lotniska do pensjonatu. Najfajniej to ma mąż, on zawsze jedzie na gotowe...
Ok... my tu gadu gadu... a Chora czeka ;)

woka samolocik czeski, wypatruj go na Okęciu
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 23.07.2011 19:01

helen napisał(a):Najfajniej to ma mąż, on zawsze jedzie na gotowe...

O, o, to dokładnie tak, jak mój! :twisted:

helen napisał(a):Ok... my tu gadu gadu... a Chora czeka ;)

Czeka, bo zrzucanie zdjęć zajmuje mi masę czasu. Nie znasz szybszego sposobu może? Bo ja na 'piechotę': na 'żabę' a potem z 'żaby'...
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 23.07.2011 19:10

Ze zdjęciami mam tak samo niestety. Niewiele pomogę.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.07.2011 19:47

Szanowne Panie ....
Byłem juz w sklepie osiedlowym, kotka wypuszczałem 2 razy (bo nie mógł się zdecydować) a WY ........ plotkujecie sobie.
Gdzie zdjęcia, gdzie Chora, ........... no gdzie :?:
Helen ..... w takim tempie to nie zdążysz na Minorkę. :P :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

... to Mykonos! - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone