klaudia111 napisał(a):mich napisał(a):nie wiem. w zeszłym roku wynajmowałem przez inną agencję i było podobnie tzn. zaliczka, potwierdzenie itd. i było wszystko ok.
najwyzej razem wtopimy
a resztę kaski też musisz wpłacić miesiąc przed wyjazdem?
klaudia111 napisał(a):Witam
sorki że dopiero teraz piszę,ale jakoś przeoczyłam wcześmiej.
Ja nie mialam żadnych problemow,wręcz bylam zaskoczona na plus.Informacje dostawałam od razu ,jasne i czytelne.Też wpłaciliśmy 30% i do teraz się zastanawiam czy to dobry pomysł,ale kiedy już się powiedziało A...Ja płaciłam zaliczkę przez konto walutowe także to było30 euro za kwotę do tysiąca euro .Ale słyszałam że najtaniej wychodzi przez bank zachodni,ale wiadomo trzeba założyć konto.Moze warto to sprawdzić.
Liczę na to że skoro firma istnieje od pięciu lat ,to chyba nie powinniśmy się niczego bać.
klaudia111 napisał(a):Ja też długo nad tym myślałam i byłam pełna obaw,ale zawsze jest ten pierwszy raz i jestem teraz przekonana że nie będziemy żałować.A przecież wszędzie jest w biurach podróży tak,że najpierw płacisz potem jedziesz.Pozdowionka
Miło jest wiedzieć że nie jestem jedyną ryzykantką
darek1 napisał(a):klaudia111 napisał(a):Ja też długo nad tym myślałam i byłam pełna obaw,ale zawsze jest ten pierwszy raz i jestem teraz przekonana że nie będziemy żałować.A przecież wszędzie jest w biurach podróży tak,że najpierw płacisz potem jedziesz.Pozdowionka
Liczyć to Ty zawsze możesz, a co się okaże to jeszcze zobaczysz
dociekliwa napisał(a):darek1 napisał(a):klaudia111 napisał(a):Ja też długo nad tym myślałam i byłam pełna obaw,ale zawsze jest ten pierwszy raz i jestem teraz przekonana że nie będziemy żałować.A przecież wszędzie jest w biurach podróży tak,że najpierw płacisz potem jedziesz.Pozdowionka
Liczyć to Ty zawsze możesz, a co się okaże to jeszcze zobaczysz
Dlaczego Darek -czepialski zawsze się wcina w rozmowę która jego nie dotyczy;-(((nic do niej nie wnosząc-tylko głupowate komentarze.....mam pytanie ...czy admin może go zablokować?? Wydaje mi się że Mickiewicz pisząc "Dziady" myślał właśnie o Darku1