Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

thassos

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
carnivalka
Cromaniak
thassos

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 21.05.2006 23:16

wybieram się z nastooletnią córka do Astris Sun na Thassos może ktoś się też wybiera w tym terminie / 23 czerwca /
Ostatnio edytowano 11.12.2010 11:18 przez carnivalka, łącznie edytowano 1 raz
Ania i Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Grześ » 02.06.2006 16:29

my jedziemy 5 lipca, więc raczej się nie spotkamy, ale jeśli wrócisz do tej pory - prosimy o wrażenia
życzymy udanego urlopu :!:
pozdrawiamy
ania i grześ :)
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 02.06.2006 17:15

Szkoda ale miniemy się. wracam 6 lipca. Również życzę udanego pobytu i pozdrawiam.A z jakim biurem jedziecie bo ja z Sindbadem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2006 17:22

carnivalka napisał(a):wybieram sie z nastooletnia corka do Astris Sun na Thassos moze ktos sie tez wybiera w tym terminie / 23 czerwca /

Fajne plaże na tej greckiej wyspie, cromaniaków tam raczej nie będzie wiele :wink:
http://www.gothassos.com/beaches.htm
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 02.06.2006 17:41

cudne naprawdę.a najpiękniejsza to Paradise ,na zdjęciu to jak rzeczywiście w raju.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2006 19:09

carnivalka napisał(a):cudne naprawdę.a najpiękniejsza to Paradise ,na zdjęciu to jak rzeczywiście w raju.

cudne, cudne te plaże ale widzę że carnivalka z Chorwacji "uciekła" do Grecji :lol:
Tzn. - czerwiec wyspa grecka, sierpień wyspa chorwacka (Ciovo) :?:
Ania i Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Grześ » 02.06.2006 19:40

jedziemy ze scan holiday do hotelu alexandra beach w miejscowości potos na południu wyspy
po pięciu latach wakacji w chorwacji, którą zjeździliśmy na całej długości zdecydowaliśmy się na grecję, bo zapewniano nas, że na thassos będzie kameralnie i z dala od turystycznego zgiełku
jak będzie - zobaczymy i napiszemy
tymczasem czujemy się trochę jak "zdrajcy cromaniackich ideałów", ale kto wie - może się okazać, że za rok wrócimy na łono ukochanego adriatyku :?:
jeśli jednak przypadkiem fani chorwacji posiadają cenne informacje o thassos - będziemy wdzięczni za posty
tylko błagamy - nie piszcie, że tam jest do bani, bo zaliczka już wpłacona :!: :twisted:
pozdrawiamy wszystkich cromaniaków
ania i grześ :papa:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 02.06.2006 19:42

w czerwcu jadę tylko z córką na Thassos a 10 sierpnia jedziemy całą rodziną na Ciovo.
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 02.06.2006 19:47

Moja koleżanka była na Thassos rok temu i jest zachwycona myślę że ma rację zresztą to ładne co się podoba.
Ania i Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Grześ » 02.06.2006 19:47

no to tylko pozazdrościć takiej obfitości wrażeń :!: :!: :!:
Ania i Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Grześ » 02.06.2006 19:50

trogir, który będziesz miała na wyciągnięcie ręki uznaliśmy w naszym prywatnym rankingu za jeden z największych hitów chorwacji
ciekawe, czy podzielicie tę opinię :?:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 02.06.2006 19:58

też tak słyszałam ale jeszcze tam nie byłam, skoro tyle jest dobrych opinii to chyba jest tam pięknie , pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2006 20:00

Ania i Grześ napisał(a):jeśli jednak przypadkiem fani chorwacji posiadają cenne informacje o thassos - będziemy wdzięczni za posty ania i grześ :papa:

W Grecji jeszcze nie byłem, prawdopodobnie też zdradzę z tego powodu Cro
Ponieważ szukam o Grecji róznych informacjii, o Thassos znalazłem to-warto poczytać
http://pkt.wakacje.pl/dest_info2.phtml? ... 29007&bez=
Ostatnio edytowano 14.07.2006 17:31 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 14.07.2006 17:04

Ja też myślę o Thassos (ale raczej w sferze planów). Dlatego chętnie posłucham/poczytam Wasze relacje z podróży.

Słyszałam, że to piękna, spokojna wyspa, z pięknymi plażami.
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 23.07.2006 05:17

bylam tam, bylo cudownie , nawet czasem bylam glodna ale pojechalabym tam jeszcze raz te cykady i to piekne szmaragdowe morze polecam Zwlaszcza paradise i Aliki beach
Następna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies