Nie jeżdżę na dużo wcześniej zaplanowany pobyt . Jest pogoda lub głoszą że będzie ciepło, pakuje manatki i w drogę.
Lubię Pogorzelicę i okolice Wolińskiego Parku Narodowego.
Joanka23 napisał(a):Grzybowa nie polecam - szczególnie za koniec sezonu: ciężko jakąś otwartą knajpkę znaleść, żeby coś zjeść. Ja byłam na koniec sierpnia i masakra
MWN napisał(a):przy okazji obiad w "Ewa zaprasza" - lepszej knajpy na wybrzeżu nie znam. Uwaga: w niedzielę i soboty warto w ładną pogodę zarezerwować stolik, bo może braknąć.
]
MWN napisał(a):A mi najbardziej się podoba słowiński PN i trasa z Czołpina do Łeby - 24 km pustych plaż. Podobnie urokliwa jest z Czołpina do Rowów i z powrotem oraz z Łeby do Stili i z powrotem a przy okazji obiad w "Ewa zaprasza" - lepszej knajpy na wybrzeżu nie znam. Uwaga: w niedzielę i soboty warto w ładną pogodę zarezerwować stolik, bo może braknąć.
Co do fotosków z zachodem słońca, to wolę kiedy do wody nie wpada czerwona kula, ale z fantazyjnymi obłokami.
longtom napisał(a):A zachodami to tak jest, że co roku sobie obiecuję; w tym roku już nie robię, ile można i co roku robię kolejne zdjęcia