napisał(a) catharina567 » 25.02.2014 16:00
ooo... Jak mi miło
tym bardziej,że to pierwsze moje forum
Tak Kochani, wyszłam za mąż. Ani rodzina, ani znajomi nie zdziwili by się zupełnie, gdyby ślub odbył się w Chorwacji. Było by to marzenie... niestety nie można mieć wszystkiego, ale za to nasza podróż poślubna mogła odbyć się w tylko jednym miejscu na ziemi. Naszym miejscu na ziemi... Zabraliśmy ze sobą przyjaciół by pokazać im troszkę naszego świata. I wiecie co...? Co się tylko widzimy wspominamy i marzymy wspólnie o kolejnym urlopie. Załapali bakcyla
Pokazaliśmy im wszystko co już widzieliśmy i co uważaliśmy za priorytety do zobaczenie. Szkoda,że czas tak się skurczył... Odwiedziliśmy oczywiście Dubrovnik, tym razem ze spacerem po murach.
- Jaśko z papugami :)
- Papuga z pakugą
Samo południe, słońce paliło, wody brakło...po prostu nas pogrzało! ;p ale było cudnie, zwłaszcza w kolejce linowej... dech w piersiach zapierały widoki.
- Kolejka w Dubrovniku
- Widok panoramy Dubrovnika z lotu ptaka...
W drodze powrotnej odwiedziliśmy naszą "zaręczynową plaże" tak z sentymentu, bo jakby inaczej. Pamiątką z podróży poślubnej było coś co przez jakieś dobra pół roku co dzień było w moich rękach. Przyjaciółka zrobiła nam bowiem sesje ślubną. Coś wyjątkowego! A gdzie? Na naszej kiedyś "dzikiej plaży". Tym razem jednak spotkaliśmy dość turystów. Najprzyjemniejsze jest wspomnienie już leciwej pary która przyglądając się naszym wygłupom z daleka pokazywała kciukiem "ok". Sesja trwała dobre dwie godziny, byliśmy zgrzani jak nie wiem w tych ciuchach... ale za to zaraz po mieliśmy kąpiel w Adriatyku
zdjęć mamy co niemiara , załączę kilka i gorąco polecam tego typu plenery każdej parze która wybiera się w podróż poślubną.
PS: Oczywiście musieliśmy pokazać znajomym też Plitvice w drodze powrotnej , tym razem wybraliśmy inna trasę
- Plitvice...
;p
- Plitvice
Ostatnio edytowano 25.02.2014 16:33 przez
catharina567, łącznie edytowano 1 raz