Klimatycznie tu u Ciebie, fotki również bardzo intrygujące, czekam na dalsze wrażenia...
majeczka napisał(a)::D Klimatycznie tu u Ciebie, fotki również bardzo intrygujące, czekam na dalsze wrażenia...
Mikromir napisał(a):
Witaj Majeczko, zapraszam serdecznie, bo wiem, że Hvar to Twoje klimaty, choć chyba wolisz rejony nieco bardziej na zachód od Gdinjskich Uvali.
Roxi napisał(a):Oooo i Šibenik.
Zwiedzany przeze mnie kilka lat temu, więc miło spojrzeć na Twoje zdjęcia.
Janusz Bajcer napisał(a):obserwuję
Roland90 napisał(a):Ja też poczytam choć nie wiem czy dobrze mnie to zrobi bo urlop średnio mnie się udał ( w Polsce niestety) i lekka depresja jest z tego powodu. Swoją drogą piękne zdjęcia.
zmrol napisał(a):Wakacje niestety już poza mną, na szczęście spędzone w Cro. Pora rozejrzeć się za nową miejscówka na 2015r. Może Hvar, może Brać kto to wie. Pozwolisz że usiądę sobie cichutko i poczytam i pooglądam.
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):obserwuję
Fajnie było w Breli?...
agata26061 napisał(a):Ja co prawda dopiero przed wakacjami w Cro (wyjazd w środę), ale z chęcią poczytam, i pooglądam
Szybenik to miejsce będzie kojarzyć mi się z najlepszymi wakacjami jakie przeżyłam do tej pory.Roxi napisał(a):Oooo i Šibenik.
Zwiedzany przeze mnie kilka lat temu, więc miło spojrzeć na Twoje zdjęcia. Tym bardziej, że dawno go w Cro relacjach chyba nie było
kasku1605 napisał(a):Oczywiście też zasiadam do relacji, bo mimo, iż mamy wyjazd zaplanowany na ten tydzień nie wiadomo czy uda nam się wyjechać
Kasia i Krzyś napisał(a):Plany (mgliste) na przyszłe wakacje niby już są, ale wszelkie modyfikacje nadal możliwe