CROberto napisał(a):Byłem na Brać-zadupie
No to nie zwlekaj z relacją
Zadoopia są najlepsze.
CROberto napisał(a):Ps
Co przywieźli z Cro Tym razem pewnie zegar z kamienia brackiego...
Obawiam się, że tym razem to COŚ znacznie większego kalibru...
CROberto napisał(a):Danusia szczał za pięć pkt. (bo zbyt ogólnie... )
Anakin szczał za 8,25 pkt. ( a tu proszę - prawie ekspert )
Byłem na Brać-zadupie -Sumartin - miejscówka w ostatniej linii zabudowań a potem ta plaża
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):Byłem na Brać-zadupie
No to nie zwlekaj z relacją
Zadoopia są najlepsze.
Kasia i Krzyś napisał(a):
A Pag i tak dopadnie Cię prędzej czy później
Stasiek18 napisał(a):Dziwnym trafem byłem w tych okolicach 17 sierpnia,prawie na samym końcu drogi asfaltowej w prawo od Sumartin.
Stasiek18 napisał(a):Dziwnym trafem byłem w tych okolicach 17 sierpnia,prawie na samym końcu drogi asfaltowej w prawo od Sumatrin
CROberto napisał(a):Danusiu, z relacją może być problem bo wena na granicy Cro-Slo się zagubiła...
CROberto napisał(a):Danusia sorki za Ot
Jusz sie OTczepiam
Mikromir napisał(a):Stasiek18 napisał(a):CROberto napisał(a):Danusiu, z relacją może być problem bo wena na granicy Cro-Slo się zagubiła...
To po nią wróć i poszukaj!!
Mikromir napisał(a):
Cześć Stasiek.
No właśnie, tak á propos: coś kiedyś obiecałeś... i nie widzę, żebyś zaczął to pisać...
CROberto napisał(a):Podkradnę odrobinę Twojej... wspomogę się odrobinę też z innych relacji i na grudzień będę gotów
Daj następny odcinek nim jakaś martwica duszy mnie dopadnie
Bea.ta napisał(a):Robert... nie kokietuj masz wprawę w pisaniu - wpadnie chórek fanek - zaczną się ochy i achy i pójdzie tak ... że rekord świata w ilości stron padnie
Mikromir napisał(a):Koleżanko, proszę nie zniechęcać kolegi uszczypliwością...
Mikromir napisał(a):Dla mnie osobiście (dla innych czytelników pewnie także) byłoby niezwykle cenne, gdyby na forum pojawiło się kilka relacji z Brača - najlepiej prezentujących bardzo odmienne punkty widzenia, co dopiero dałoby mi pełniejszy obraz wyspy. Oprócz relacji kolegi Stasia, chętnie poczytam też zaznania anakina i lirykę Croberto. Cóż to za interesujące połączenie! Podejrzewam, że opisane wyspy łączyłaby wyłącznie nazwa.
Bea.ta napisał(a):Robert... nie kokietuj masz wprawę w pisaniu - wpadnie chórek fanek - zaczną się ochy i achy i pójdzie tak ... że rekord świata w ilości stron padnie
Mikromir napisał(a):Koleżanko, proszę nie zniechęcać kolegi uszczypliwością...
Bea.ta napisał(a):...jestem pewna,że nie zrazi się Robert...bo wiem...że buduje napięcie
parę osób poprosi o relację i się zacznie pisanie
CROberto napisał(a):Oj tam,oj tam...
Beato,ostatnia moja relacja w piętnastu stronach się zamknęła...(dokleiłem do poprzedniej i rozpoczęła sie na str.36)
CROberto napisał(a):Cięte riposty Beaty traktowałbym jako - Jej ochy i achy - tyle tyko że, poskąpiła mi tego..
CROberto napisał(a):Nic nie buduję - oszczędzam resztki pozytywnej energii na ostatni weekend septembera...
Gdy się obudzę 28.IX. świat moimi oczami może już wyglądać zupełnie inaczej,więc nie ma co przed tą datą rozpoczynać relacji
Powrót do Nasze relacje z podróży