Mikromir napisał(a):
A na tym pomoście przy Krzyś wywinął niezłego orła - trochę się poobijał, bo walczył o aparat
Mikromir napisał(a):
Kasia i Krzyś napisał(a):Budva na zdjęciach ładnie się prezentuje, ale na żywo to inna bajka (chyba przez te tłumy).
mervik napisał(a):Fajna była ta na końcu plaża Mogren 2
... w Budvie...czyli ta za hotelem
do-chorwacji-przez-montenegro-t43071-60.html
Mikromir napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):Budva na zdjęciach ładnie się prezentuje, ale na żywo to inna bajka (chyba przez te tłumy).
Mieliśmy bardzo podobne wrażenie.
Kiedy już powałęsaliśmy się po starówce (wkleję potem parę zdjęć), mój mąż podsumował:
- Zwiewajmy już stąd, bo coś mi się tutaj nie podoba...
Nie, żeby starówka była brzydka (choć Kotor ładniejszy) - po prostu nie te klimaty.
mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):Budva na zdjęciach ładnie się prezentuje, ale na żywo to inna bajka (chyba przez te tłumy).
Nie, żeby starówka była brzydka (choć Kotor ładniejszy) - po prostu nie te klimaty.
Moje odczucia, co do Budwy, bo Kotor jeszcze przede mną , były identyczne .
mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):Budva na zdjęciach ładnie się prezentuje, ale na żywo to inna bajka (chyba przez te tłumy).
Kiedy już powałęsaliśmy się po starówce (wkleję potem parę zdjęć), mój mąż podsumował:
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):Budva na zdjęciach ładnie się prezentuje, ale na żywo to inna bajka (chyba przez te tłumy).
dołączę się do tych z podobnymi odczuciami
jakoś tak dziwnie
mysza73 napisał(a):
A może Budva jest ok, tylko my wszyscy jesteśmy lekko pokręceni ,
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):
A może Budva jest ok, tylko my wszyscy jesteśmy lekko pokręceni ,
bo chyba każdy z nas ma już taki własny zakątek i ciężko innym go przebić
Mikromir napisał(a):No właśnie, właśnie...
Spore te zaległości coś...
Mikromir napisał(a):Gdzie Cię bora zawiała w tym roku?... i to na tak dłuuugo?
Mikromir napisał(a):Witaj.
Bea.ta napisał(a):Mikromir napisał(a):Gdzie Cię bora zawiała w tym roku?... i to na tak dłuuugo?
no żeby jeszcze bora ciekawość ... ale zapędziła w kozi róg ... jednak co sprawdzone miejsce to ... sprawdzone
Powrót do Nasze relacje z podróży