W Grudziądzu ostatni raz byłem w 2008 roku,
faktycznie od tego czasu wygląda na to, że bardzo się zmienił na lepsze
longtom napisał(a):walp napisał(a):
A Grudziądz ... no cóż, znam, ale w Twoich relacjach jakby piękniejszy.
Podpisuję się pod tym co napisał walp.
Jolanta M napisał(a):Zanim wyruszysz do domu, aby następnego dnia z rana udać się do pracy, jeszcze mały sprawdzianik.
marze_na napisał(a):woka napisał(a): Byłem w Grudziądzu chyba dwa razy ...ale chyba w innym Grudziądzu. Takiego nie pamiętam ... lub nie zwróciłem uwagi.
Jak np. na kościół we wsi Pierzchały .
Jolanta M napisał(a):Jolanta M napisał(a):Zanim wyruszysz do domu, aby następnego dnia z rana udać się do pracy, jeszcze mały sprawdzianik.
To specjalny sprawdzianik dla Marzenki, żeby jeszcze raz przebiegła myślą po tych ścieżkach. Myślę, że nie powinien jej sprawić najmniejszych trudności.
Pomysł może niezbyt mądry...
marze_na napisał(a):No coś Ty Jola. Pomysł super! Chociaz do zagadkowego wątku już nie zaglądam, to takie zgadywanki niezmiennie uwielbiam.
Rozpoznaliśmy wszystko bez wiekszego problemu. Mam nadzieję, że odgadliśmy . (...) Obiecujemy zdać egzamin jak tylko wrócimy do domu .
woka napisał(a):marze_na napisał(a):woka napisał(a): Byłem w Grudziądzu chyba dwa razy ...ale chyba w innym Grudziądzu. Takiego nie pamiętam ... lub nie zwróciłem uwagi.
Jak np. na kościół we wsi Pierzchały .
Ot, zapamiętała.
woka napisał(a):Marzena ..... Ty przy mnie byś chyba zwariowała a ja przy Tobie też nie widzę się. Inne charaktery. Ty masz czas .... a ja pędzę. Suma sumarum ... Ty chyba wygrywasz. Ja światu i tak nie dogonię, nie naprawię. Ale cóż zrobić .... są i tacy.
Jolanta M napisał(a): jeszcze mały sprawdzianik.
Gdzie, a czasem gdzie i skąd, zostały zrobione te zdjęcia?...
marze_na napisał(a):Zastanawiałam się dłuższą chwilę czy to napisać. Żeby nie być posądzoną o złośliwość .