napisał(a) Mikeee » 09.10.2017 14:54
Franz napisał(a):My sobie darowaliśmy zwiedzanie miasteczka. Wobec natłoku innych atrakcji na to zabrakło już czasu.
jakoś specjalnie dużo czasu nie poświęciłem na zwiedzanie. Małe jest, 30 minutowy spacer wystarczył
Franz napisał(a):Osobiście nadal pozostaję pod wielkim urokiem tych trzech zachodnich Kanarków...
ja również na podstawie tego co już pokazałeś. Stąd taka decyzja...
Buber napisał(a):Oj na Kanarkach jeszcze nie byłem. Trochę się nad zimą zastanawiam.
Przekonujesz mnie strasznie tymi zdjęciami.
Najpiękniejsze jest to, że tłumów nie widać
.
gorąco polecam. To świetny kierunek na zimę, jak chcesz się wygrzać
piekara114 napisał(a):Mikeee napisał(a):piekara114 napisał(a):Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
szkoda
. Choć co jakiś czas pojawiają się bilety na Lanzarote i Teneryfę za 200-300 PLN na Fly4Free
Siedzę i pilnuję, ale tak korzystne ceny to z przesiadką i lot to w sumie 2 dni stracone, przy tygodniowym urlopie to strasznie dużo....
ja trafiłem w tej cenie na lot bezpośredni Wizzaira. Powodzenia w szukaniu życzę
piekara114 napisał(a):Mikeee napisał(a):Sytuacja z pogodą jaka nam się przydarzyła na Lanzarote zdarza się chyba raz na 100 lat
Na 7 dni, słonecznych może w sumie było 1,5
.
Mam wrażenie, że w tym roku jest dużo niekorzystnych jakiś frontów, które przynoszą pogorszenie pogody...
w ogóle na świecie z pogodą dzieją się dziwne rzeczy. Tyle tych huraganów, no i gdzie te śnieżne zimy?
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):Haria
... dolina jak i samo miasteczko prezentują się całkiem okazale, a i mega tłumów nie widać ...
...
Pozdrawiam.
turyści jadą do bardziej popularnego Teguise
a byłaś może w La Laguna na Teneryfie? Też bardzo ładne.
I mała prośba, Michał jestem
. Jakoś tak staro się poczułem
walp napisał(a):Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce
. Ale uwaga - wejście może być problemem dla osób z lękami wysokości. Ja się jakoś przemogłem, zwyciężyła ciekawość.
Też pewnie by mnie korciło, żeby tam wejść, ale czy bym się odważył, tego nie wiem, może kiedyś sprawdzę.
Będąc tam na miejscu, raczej byś się odważył
. Jaskinia jest na wyciągnięcie ręki.
Ale fakt, najlepiej sam sprawdź - życzę Ci tego
pozdrawiam,
M