Ja też nie stanę na samej krawędzi....Mikeee napisał(a):stromo tu jest. Mam wrodzony strach, aby stanąć na samej krawędzi.
Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
Ja też nie stanę na samej krawędzi....Mikeee napisał(a):stromo tu jest. Mam wrodzony strach, aby stanąć na samej krawędzi.
Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce . Ale uwaga - wejście może być problemem dla osób z lękami wysokości. Ja się jakoś przemogłem, zwyciężyła ciekawość.
Mikeee napisał(a):Miasteczko jest senne, jakby opustoszałe, nie próbuje przypodobać się turystom. Zachowuje swój lokalny charakter.
Mikeee napisał(a):Teraz już na piechotę idę na krawędź klifu. Stąd widok już zdecydowanie lepszy i szerszy.
Mikeee napisał(a):ajdadi napisał(a):Bardzo fajny TOUR de CANARIA Wam wyszedł...
Mogłem tak nazwać ten odcinekkulka53 napisał(a):Osady takie po części też greckie, zwłaszcza kolorystycznie
fakt, białe domy z niebieskimi oknami i drzwiami kojarzą się głównie z Grecją
kulka53 napisał(a):Miałem już pytać ile km nakręciliście na rowerkach, ale na koniec jest piękna mapka , 20 km na cały dzień to nie tak wiele nawet biorąc pod uwagę wzniesienia i szutrową nawierzchnię - także bardzo fajny sposób na zwiedzenie.kmichal napisał(a):... super sprawa ta rowerowa wycieczka ... ...
dokładnie tak . Wg nas to najlepszy sposób na poznanie wyspy. Jeszcze godzina by się przydała, żeby zobaczyć wszystko co Graciosa oferuje.
Moim zdaniem jednak cena za tą krótką przeprawę na wysepkę (20 EUR/os w obie strony) jest przesadzona, biorąc pod uwagę ogólny poziom cen na Kanarach.Miłego oglądaniaGandalf Biały napisał(a):Przepiękne fotki , mam wiele do obejrzenia zabieram się zatem do roboty !!!a widziałaś te?elfik99 napisał(a):Prześliczne te kolorowe kaktusy!!!marze_na napisał(a):kulka53 napisał(a):Widoki zachwycające
Bardzo
mogliśmy sobie tylko wyobrazić jak to wszystko wygląda są w słońcu
pozdrawiam,
M
tony montana napisał(a):Ach, jak nabrałem ochoty na jakiego Kanarka
piekara114 napisał(a):Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce . Ale uwaga - wejście może być problemem dla osób z lękami wysokości. Ja się jakoś przemogłem, zwyciężyła ciekawość.
Wyczaiłem to miejsce dopiero, kiedy szukałem atrakcji na El Hierro. Jeśli kiedyś powrócę na Lanzarote, to właśnie z powodu tej dziury...
marze_na napisał(a):...wolałabym w bardziej słonecznym wydaniu .
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):Miasteczko jest senne, jakby opustoszałe, nie próbuje przypodobać się turystom. Zachowuje swój lokalny charakter.
... ale to chyba zaleta ... ...
ajdadi napisał(a):O KU...źwa ale widoki...
Gandalf Biały napisał(a):Brawo za odwagę i kapitalne zdjęcia !!!
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce
... też bym tam pewnie polazł
elfik99 napisał(a):Dziękuję. Śliczne!!!
Mikeee napisał(a):ja mam w planie odwiedzić wszystkie. Nie wiem, czy uda mi się w przyszłym roku polecieć na któregoś, ale będę brał je zawsze pod uwagę w pierwszym rzędzie
Mikeee napisał(a):może wtedy odwiedzisz również Graciosę?
Siedzę i pilnuję, ale tak korzystne ceny to z przesiadką i lot to w sumie 2 dni stracone, przy tygodniowym urlopie to strasznie dużo....Mikeee napisał(a):piekara114 napisał(a):Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
szkoda . Choć co jakiś czas pojawiają się bilety na Lanzarote i Teneryfę za 200-300 PLN na Fly4Free
Mam wrażenie, że w tym roku jest dużo niekorzystnych jakiś frontów, które przynoszą pogorszenie pogody...Mikeee napisał(a):Sytuacja z pogodą jaka nam się przydarzyła na Lanzarote zdarza się chyba raz na 100 lat Na 7 dni, słonecznych może w sumie było 1,5 .