piekara114 napisał(a):Fajne te jaskinie.
Mnie się bardziej podobają te wszystkie zdjęcia z drogi. Fantastyczne są te wulkaniczne krajobrazy.
Mikeee napisał(a):Kulminacyjnym punktem trasy jest sztuczka pokazywana przez przewodnika. Stajemy nad krawędzią przepaści, jedna z osób proszona jest o rzucenie kamieniem w czeluść. Wszyscy spodziewają się dłuższego lotu kamienia zanim uderzy o dno. Jakie jest zaskoczenie wszystkich uczestników wycieczki gdy kamień z pluskiem wpada do wody na poziomie na którym stoimy . Idealnie płaska, lustrzana tafla wody, odbijała wysokie sklepienie jaskini, co dawało efekt głębokiej przepaści. Mimo, że wiedziałem wcześniej o tej sztuczce byłem mega zaskoczony efektem .
piekara114 napisał(a):Fajne te jaskinie. Tego bym nie odpuściła.
ajdadi napisał(a):Pewnie ,że fajne...zresztą te pumeksowe wzniesienia też...
kmichal napisał(a): te puste drogi na tle tej surowizny "palce lizać" ... ...
marze_na napisał(a):Mnie się bardziej podobają te wszystkie zdjęcia z drogi. Fantastyczne są te wulkaniczne krajobrazy.
fajnie pomyślana sztuczkaFranz napisał(a):Mikeee napisał(a):Kulminacyjnym punktem trasy jest sztuczka pokazywana przez przewodnika. Stajemy nad krawędzią przepaści, jedna z osób proszona jest o rzucenie kamieniem w czeluść. Wszyscy spodziewają się dłuższego lotu kamienia zanim uderzy o dno. Jakie jest zaskoczenie wszystkich uczestników wycieczki gdy kamień z pluskiem wpada do wody na poziomie na którym stoimy . Idealnie płaska, lustrzana tafla wody, odbijała wysokie sklepienie jaskini, co dawało efekt głębokiej przepaści. Mimo, że wiedziałem wcześniej o tej sztuczce byłem mega zaskoczony efektem .
Nas również to zaskoczyło. Byliśmy przekonani o istnieniu dolnej kondygnacji.
Zapraszam...Po przerwieGandalf Biały napisał(a):Jak Kanary to i ja ... Po przerwie .
elfik99 napisał(a):Takie fotele teściowej widziałam na Teneryfie.