napisał(a) Mikeee » 11.08.2017 10:56
piekara114 napisał(a):Mikeee napisał(a):piekara114 napisał(a):Mikeee napisał(a):Dziewczyny, można złapać dobrą cenę na Kanary rzędu 200-400 PLN/os. Czasami pojawiają się takie oferty na Fly4Free
Wyspy czekają na Was cierpliwie
Od tego zaczynam dzień, Anioł Pański i tym kończę
to dokładnie tak jak ja
. Jeszcze kilka razy modlę się do nich w trakcie dnia
Tego to już bałam się napisać, aby mnie nie posądzono o nie wiadomo co...
Czekam na jakąś promocję ze strony wizza.... R. mocno z cenami przesadza...
na październik/listopad powinno się już coś atrakcyjnego pojawiać w sierpniu/wrześniu. Owocnej modlitwy życzę
marze_na napisał(a)::hearts:
Jak zasadniczo nie jestem typem plażowym to ten odcinek zrobił na mnie wrażenie
to tak jak ja - na plaży wytrzymuję przysłowiową chwilę. Ale rzeczywiście to miejsce jest warte tego, by poświęcić mu sporo więcej czasu
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):miejsce przecudnej urody
No tak, wspaniałe... a zwłaszcza
podoba mi się że nie tak zatłoczone.
No i ta swoboda w możliwościach plażowania...
właśnie
. Oprócz piękna samych plaż, swoboda i względny komfort są tutaj sporym atutem. Myślę, że w maju lub październiku jest jeszcze luźniej. Najwięcej ludzi pcha się na małą plażę Papagayo, a można znaleźć w zasięgu ręki inne, nawet ładniejsze miejsca
kulka53 napisał(a):Szkoda, że nie da się tam dopłynąć promem
.
Pawle - da się. Widziałem na Teneryfie i Lanzarote kampery na niemieckich i holenderskich numerach. Fakt, że rejs konsumuje sporo czasu i nie jest tani, ale jest to możliwe. Myślę, że na pewno można trafić na jakieś promocje, bo
obecna cena jest nie do zaakceptowania
marze_na napisał(a):Ostatnia relacją, przy lekturze której równie mocno zachwyciłam się plażami była
myszowa Portugalia
.
tak - Algarve ma spektakularne wybrzeże. Ja odwiedziłem tylko kawałek wybrzeża od Lisbony do Peniche - też piękne
marze_na napisał(a):Ryanairem z Berlina, wylot 20.09 - powrót 27.09, razem 220 euro za parę.
Szkoda, że dopiero co wrócimy z Toskanii .
to może poszukaj lotu bezpośrednio z Pizy lub Florencji
w kwestii Toskanii, polecam Ci książki Dario Castagno "Za dużo słońca Toskanii" oraz "Za dużo wina Toskanii". Fajna jest również Marlena de Blasi - "1000 dni w Toskanii". Nas świetnie wprowadziły w klimat pozdrawiam,
M