Mikeee napisał(a):Jedziemy do Icod de los Vinos czyli do miasteczka gdzie rośnie El Drago Milenario (1000-letnia Smocza Dracena).
Też nas zachwycała ta dracena.
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):Jedziemy do Icod de los Vinos czyli do miasteczka gdzie rośnie El Drago Milenario (1000-letnia Smocza Dracena). W drodze do Icod podziwiamy widoki jakie oferują nam góry Teno
Lednice napisał(a):Dobre Bajka
Franz napisał(a):Też nas zachwycała ta dracena.
tony montana napisał(a):Mikeee napisał(a):Jedziemy do Icod de los Vinos czyli do miasteczka gdzie rośnie El Drago Milenario (1000-letnia Smocza Dracena). W drodze do Icod podziwiamy widoki jakie oferują nam góry Teno
Strasznie mnie ta droga zmęczyła - pokonywałem ja w ciemnościach...
Nie polecam po zmierzchu
Mikeee napisał(a):Urocze ławki z azulejos zawierają nazwy firm, które dołożyły swoje 3 grosze do budowy tego placu
kanarowski napisał(a):Coraz piękniejsza ta Teneryfa i zbliża się coraz bardziej, byle do czerwca
21monika napisał(a):Fajna ta Twoja jesienna przygoda z Fabianem.
tony montana napisał(a):My w Santa Cruz przeszliśmy jeszcze tą "słynną" ulicą handlową, nie pamiętam nazwy, a jakoś nie chce mi się szukać
tony montana napisał(a):A widzieliście malunki słynnych ludzi na kamieniach przy oceanie na tyłach Auditorio?
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Urocze ławki z azulejos zawierają nazwy firm, które dołożyły swoje 3 grosze do budowy tego placu
Tak jak te śliczne ławki na Promenadzie Gran Canarii.
Mikeee napisał(a):Jadąc drogą z Santa Cruz na północ ok. 10 km, wzdłuż potężnego portu docieramy do Playa de las Teresitas