Mikeee napisał(a):władali 9 królestwami, na jakie była podzielona Teneryfa przed konkwistą
A teraz to jedna z wielu wysp, wchodzących w skład jednego królestwa...
Pozdrawiam,
Wojtek
Lednice napisał(a):Fabian
To ona, dziewczynka
Czesi najlepiej wiedzą, bo takie dziewczynki się u nich rodzą
Szkodówka Fabia, ONA
marze_na napisał(a):Na Kanary za szybko się nie skuszę, bo już mnie namówiłeś na Rumunię ,
marze_na napisał(a):ale popatrzę i poczytam z przyjemnością.
tony montana napisał(a):Gdy my parkowaliśmy na tym parkingu powyżej Katedry, był tam samozwańczy parkingowy
tony montana napisał(a):Do jamy nie doszliśmy, fajny z niej widok na Candelarię, my zwiedziliśmy to miasteczko dwa razy, ale szliśmy zawsze w przeciwnym kierunku...
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):władali 9 królestwami, na jakie była podzielona Teneryfa przed konkwistą
A teraz to jedna z wielu wysp, wchodzących w skład jednego królestwa...
Pozdrawiam,
Wojtek
Lednice napisał(a):Fabian
To ona, dziewczynka
Szkodówka Fabia, ONA
Kanary śliczne
maslinka napisał(a):Lednice napisał(a):Fabian
To ona, dziewczynka
Szkodówka Fabia, ONA
Niekoniecznie ona. Nasz jest on - Fabiak
maslinka napisał(a):Michał, będę zaglądać. Piękne foty w zajawce
Mikeee napisał(a):Lednice - jeśli ona to Fabienne
ja jednak zmieniłem JEJ płeć i nazwałem GO Fabian
Maslinka - Pamiętam, że tak nazywałaś go w swojej relacji z wyspy Brać, dlatego postanowiłem swojego trochę odróżnić - tym bardziej, że Twój kombi, a ten hatchback
Buber napisał(a):...
Spozieram ... no jest to w planach ... ale pewnie mocno odległych ...
Pogoda trochę burzowa ??
Lednice napisał(a):Czesi nazywają Szkody
Szkodówka, ONA
Janusz Bajcer napisał(a):Zasiadam zachęciły mnie zdjęcia i opisy wyspy
Mikeee napisał(a):Łazienka. Spora kabina - można grać w debla...
Mikeee napisał(a):Na Teneryfie jest jednak kilka miast, które bardziej przypadły mi do gustu.
FUX napisał(a):Piknie.
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):rzeźba rybiarki przy starym porcie
Ryby gubi...
Pozdrawiam,
Wojtek
Krzychooo napisał(a):Mikeee napisał(a):Łazienka. Spora kabina - można grać w debla...
Hmm, to już wolałbym miksta
Krzychooo napisał(a):Mikeee napisał(a):Na Teneryfie jest jednak kilka miast, które bardziej przypadły mi do gustu.
Jeśli można... Które to? Czy na cieplejszym południu znajduje się jakaś przyzwoita mieścinka czy wyłącznie kurorty z molochami?
Mikeee napisał(a):Moim zdaniem najładniejsze miasta: La Orotava, La Laguna, Garachico, El Sauzal, Icod de los Vinos, Candelaria - te miasteczka są na północy.
Krzychooo napisał(a):Mikeee napisał(a):Moim zdaniem najładniejsze miasta: La Orotava, La Laguna, Garachico, El Sauzal, Icod de los Vinos, Candelaria - te miasteczka są na północy.
Rozumiem. Dzięki za odpowiedź! Problem w tym, że wybieramy się w styczniu i trochę się obawiam pogody na północy wyspy...