Lednice napisał(a):czy wypożyczając auto chcą w wypożyczalni kaucji i czy ją od razu ściągają z karty kredytowej
nie pobierają kaucji. Płacisz jedynie za wypożyczenie samochodu kartą kredytową. Sprawa załatwiana jest w 5 min.
Lednice napisał(a):czy wypożyczając auto chcą w wypożyczalni kaucji i czy ją od razu ściągają z karty kredytowej
Mikeee napisał(a):Lednice napisał(a):czy wypożyczając auto chcą w wypożyczalni kaucji i czy ją od razu ściągają z karty kredytowej
nie pobierają kaucji. Płacisz jedynie za wypożyczenie samochodu kartą kredytową. Sprawa załatwiana jest w 5 min.
tony montana napisał(a):Muszę wtrącić, że wypożyczenie auta na Wyspach Kanaryjskich było chyba najłatwiejsze i najprzyjemniejszym wypożyczaniem auta przeze mnie EVER
Tanio, z uśmiechem, luz jeśli chodzi o sprawdzanie auta przy oddawaniu (nie miało miejsca), wszystko na słowo honoru, podstawka za darmo (w Cicarze)
tony montana napisał(a):Michał - swoją drogą te Twoje zdjęcia sa strasznie SKANDALICZNE!!!
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):chcemy jeszcze odwiedzić słynne miasteczko Garachico
Z fajnymi basenami, jeśli mnie pamięć nie myli.
21monika napisał(a):Michale ty po prostu rozsiewasz na tym forum jakąś zarazę - zarażania miejscami gdzie bywasz.
Najpierw twoja Rumunia a teraz ........ zwolnij, bo urlopu ludziom zabraknie.
Pozdrawiam
Monika
21monika napisał(a):Michale ty po prostu rozsiewasz na tym forum jakąś zarazę - zarażania miejscami gdzie bywasz.
Najpierw twoja Rumunia a teraz ........ zwolnij, bo urlopu ludziom zabraknie.
Mikeee napisał(a):Garachico
miasto i wspomniała "mała wyspa"
tony montana napisał(a):Muszę wtrącić, że wypożyczenie auta na Wyspach Kanaryjskich było chyba najłatwiejsze i najprzyjemniejszym wypożyczaniem auta przeze mnie EVER
Tanio, z uśmiechem, luz jeśli chodzi o sprawdzanie auta przy oddawaniu (nie miało miejsca), wszystko na słowo honoru, podstawka za darmo (w Cicarze)
Mikeee napisał(a):potwierdzam powyższe. Pani przy oddaniu auta spytała tylko ile paliwa w baku zostawiłem.
Choć z drugiej strony przypominam sobie relację Krystofa z Hiszpanii i Jego przeboje z wypożyczalnią i obciążeniem karty kredytowej jakąś absurdalną kwotą za przekroczenie limitu kilometrów. Z tego co pamiętam, to jakoś się z tego wymigał
marze_na napisał(a):Otwieram kolejny odcinek relacji, czytam i podziwiam, ale jednocześnie powtarzam sobie jak mantre "masz już inne plany na najbliższe parę lat, masz już inne plany na najbliższe parę lat ..." Na razie działa .
marze_na napisał(a):Nie pierwszy raz pogoda dba o to, żebyś miał ciekawą scenerię do zdjęć .
Bomba.
tony montana napisał(a):Mikeee napisał(a): przypominam sobie relację Krystofa z Hiszpanii i Jego przeboje z wypożyczalnią i obciążeniem karty kredytowej jakąś absurdalną kwotą za przekroczenie limitu kilometrów. Z tego co pamiętam, to jakoś się z tego wymigał
Tak, ale to dotyczyło kontynentalnej Hiszpanii, w której na parkingu Sixt-a w Madrycie mnie tez ostro "prześwietlili", pani oglądając bardzo, bardzo dokładnie z bliska całą karoserię, włączyła aplikację na smartfonie, która chyba miała jej pokazać, jak ostatnio wyglądało auto....
Trochę to groteskowe w kraju, w którym auto traktuje się jak RZECZ w pełnym słowa tego znaczeniu, parkowanie na milimetry i obcierki są na porządku dziennym...no, ale skroić ewentualnie Klienta jest ma sens ekonomiczny widać ;/0
Mikeee napisał(a):W języku Guanczów „piekielna góra”.
Wysokość 3718 mnpm czyni Teide najwyższym szczytem Wysp Kanaryjskich, całej Hiszpanii oraz najwyższym punktem na całym Atlantyku. Wysokość wulkanu od podstawy (dna oceanu) to 7500 m