wiola2012 napisał(a):Ja też bym bardzo chciała na Teneryfę w listopadzie...
...dobrze, że chociaż relację sobie poczytam.
Może też Ci się trafi taki niespodziewany wyjazd.
A do czytania relacji serdecznie zapraszam.
W tym roku jest to do zrobienia.... Krótki, bo krótki wyjazd, ale na Tene to i 2 tygodnie to wg mnie mało (tak mój plan wskazuje)... 7/8-11.XI...kwestia pobawienia się lotniskami....wiola2012 napisał(a):Ja też bym bardzo chciała na Teneryfę w listopadzie...
Potwierdzam, że 2 tygodnie pobytu na Teneryfie byłoby wystarczające. My byliśmy tydzień i czuję niedosyt, bo do wielu miejsc nie daliśmy rady dotrzeć.piekara114 napisał(a):W tym roku jest to do zrobienia.... Krótki, bo krótki wyjazd, ale na Tene to i 2 tygodnie to wg mnie mało (tak mój plan wskazuje)... 7/8-11.XI...kwestia pobawienia się lotniskami....wiola2012 napisał(a):Ja też bym bardzo chciała na Teneryfę w listopadzie...
Może według jednego projektu budowali te lotniska ?.piekara114 napisał(a):Wewnętrznie lotnisko TFS wygląda jak sąsiednie LPAa strefa wypożyczalni jak na FUE
Dziękipiotrf napisał(a):Gosiu , zdjęcia z zajawki - mniamniuśnei wiele obiecujące , a te z lotu ptaka - petarda
![]()
Chcę podgonić, bo już niedługo kolejny wyjazd.piotrf napisał(a):Odrabiam jeszcze zaległości w Twojej Barcelonie , a tu kolejna relacja . Super![]()
No spora ta nasza paczka. Ci znajomi, którzy już byli kilka razy na Teneryfie, przylecieli z dwójką dorosłych dzieci. Mieli apartament w tym samym kompleksie, ale w innym rejonie. Ale nie trzymaliśmy się cały czas razem. Oni mieli swoje plany zupełnie inne od naszych, bo bardzo dużo już na Teneryfie widzieli i nie chcieli jeździć w te same miejsca. Natomiast znajomi, z którymi mieszkaliśmy w apartamencie też, tak ja my, byli na Teneryfie pierwszy raz, więc mieli spory apetyt na zwiedzanie.piekara114 napisał(a):Myślałam, że byliście z drugą para, a Was dość dużo....
Owszem, było wesołoziemniak napisał(a):To będzie wesoły wyjazd
piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem opinii Gosi....
Mój plan na tydzień zakłada 2 bazy noclegowe, bo wyspa jest jednak spora, i dłużej na południu (lepsza pogoda). Oczywiście ostatecznie pewnie się o ceny wszystko obije....