Cześć
Wojtek .
Wielkie dzięki za wyróżnienie (jakby nie było, to właśnie jest wyróżnienie).
Co do stylu i treści- to chylę czoła przed znacznie większymi talentami obecnymi na forum.
Zresztą istotą jest miejsce, które w jakiś sposób próbujemy polecić innym, swoją dokonaną podróżą wyrażoną i przedstawioną w relacji.
W jaki sposób to robimy, to już nasz własny wybór i oczywiście osobisty charakter.
Niech różnorodność i bogactwo form pozostanie dodatkiem, a istota (relacji) niech pozostanie w głównym nurcie, co najwyżej okraszana indywidualnym poczuciem humoru.
Tobie
Wojtek też pod tym względem niczego nie brakuje, a im częściej po to sięgasz (humor) tym fajniej ciśniesz relację.
A odnośnie własnego stylu (autorski odcisk linii papilarnych), to czasem warto odejść od powagi (nie zatracając jej, kiedy trzeba).
Wprowadzając nowe elementy
, to szansa na ucieknięcie od zaszufladkowania: autor dramatyczny.
Czego chciałbym uniknąć, życząc sobie, aby kolejne moje przygody były ubarwione (nawet sytuacyjnie- humorem, a nie wątkami: walka człowieka z żywiołem
.
Bez względu na oprawę, tylko zdjęciami mogę najwiarygodniej rekomendować pewne miejsca, co z takim skutkiem
najwyraźniej
Wojtek czynisz, relacjonując (treściwie) swoje wspomnienia z wielu zakątków świata.
Rozsądni docenią chęć dzielenia się poznawaniem świata, a ukrytą skromność i tak dostrzegą.
Speczyficzne poczucie humoru lub indywidualne wady wybaczą, czasem dla tego bogactwa relacji i ich różnorodności.
No to się wygadałem
Pozdrawiam.