Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Temperatura wody na przełomie maja i czerwca??

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chitua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) chitua » 27.05.2010 11:55

Dziś po raz pierwszy widzę dwudziestki w tabelce z temperaturą wody!

Wszystkim wyjeżdżającym "już teraz zaraz" życzę udanego wywczasu :D
Nie łamać się, tylko korzystać!!!
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 27.05.2010 11:59

Temperatura wody jak w naszym Bałtyku w upalne lato. :)
madziaL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziaL » 27.05.2010 14:08

chitua napisał(a):Dziś po raz pierwszy widzę dwudziestki w tabelce z temperaturą wody!

Wszystkim wyjeżdżającym "już teraz zaraz" życzę udanego wywczasu :D
Nie łamać się, tylko korzystać!!!

dzięki:)Ja wyjeżdżam już jutro w nocy:)do zimnego Bałtyku jestem przyzwyczajona więc mam nadzieję, że słonko w CRO przygrzeje i będę mogła wylegiwać się na materacyku:)
Trzymajcie kciuki za słonko:)pozdrawiam, jak wrócę dam znać jak to z tą pogodą:)
wildstar
Globtroter
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) wildstar » 27.05.2010 17:20

hej , tez jade jutro ale na kąpiel brr... nie licze choc w tamtym roku było 24-26 stopni ciepła w morzu .pozdro
marekb
Cromaniak
Re: ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 27.05.2010 18:16

wildstar napisał(a):hej , tez jade jutro ale na kąpiel brr... nie licze choc w tamtym roku było 24-26 stopni ciepła w morzu .pozdro
hehe, to prawda. My mielismy jechać jutro po połedniu ale koniec końców startujemy w sobotę o 15-tej (dostaję białej gorączki jak się weekendowi kierowcy wytaczają w piątkowe popołudnia).
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 27.05.2010 18:26

A my się jutro wytaczamy w południe... Mam nadzieję, że zażyjemy kąpieli w Jadranie. :)

Wszystkim wyjeżdżającym lada moment pogody i morza ciepłego życzę. :papa:
Sisar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sisar » 27.05.2010 18:34

A ja właśnie przyjechałem do Cro wczoraj, a dziś wszyscy jesteśmy juz po kąpieli ! Gorąco: 26 stopni. Temperatura wody przy brzegu, tam gdzie dziecko puszcza do kąpieli 22 stopnie a dalej, głębiej 20 stopni ! Tylko od jutra ma sie pogoda popsuć. Nie pękajcie: wszyscy sie kąpią... Mieszkamy z wycieczka szkolną w hotelu - dzieci też sie kąpią - te temperatury moria to ja nie wiem skąd są ?! W rzeczywistości jest cieplej !
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 27.05.2010 18:46

Od jutra pogoda prawdopodobnie troszkę się zdestabilizuje (możliwe zachmurzenie deszcze, burze - co nie znaczy, że "na bank", może wzmocni się jugo; dla wybrzeża nie ma prognozy opadów ciągłych; czyli nawet jak popada to będą to opady o charakterze przelotnym).. pogorszy się w części kontynentalnej.. oczywiście, o ile prognozy te się sprawdzą...
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.05.2010 19:14

Aktualne zachmurzenie można ogladać tutaj:
http://www.sat24.com/it

(chwilkę trzeba poczekać na załadowanie obrazu z satelity)
wildstar
Globtroter
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) wildstar » 28.05.2010 08:05

witajcie , no to ładna grupka turistów jedzie do cro. pozdro i do zobaczenia .my wyjazd 22.30 cieszyn
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 28.05.2010 10:38

Dajcie znać jak droga przez Czechy i Austrię.
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 28.05.2010 11:44

Kevlar napisał(a):Dajcie znać jak droga przez Czechy i Austrię.

Po kalendarzu wyjazdowym widzę że wybieramy się do Chorwacji w tym samym dniu i z tego co napisałeś pojedziemy tą samą trasą.
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 28.05.2010 13:21

Ja wyjeżdżam o 20.00 i liczę na brak korków i śliczniutką pogodę ;) Cała ekipa nastawiona na kąpiel: maski, płetwy, itp., tak że ciepłą woda wskazana.
Docelowo Hvar, ale zatrzymam się w okolicach Porecu na 2 może 3 dni ;)
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 28.05.2010 17:03

canooe napisał(a):
Kevlar napisał(a):Dajcie znać jak droga przez Czechy i Austrię.

Po kalendarzu wyjazdowym widzę że wybieramy się do Chorwacji w tym samym dniu i z tego co napisałeś pojedziemy tą samą trasą.

No nie wiem czy dobrze tam wpisałem bo jakoś nie mogę załapać reguł ale wracam z pracy 16.06.2010, biorę prysznic, wsiadam do auta i hej do Chorwacji. W Cieszynie planuję być tak w granicach wieczornych. Na granicy kolacyjka. Całkiem niezłego mają kurczaka z rożna. Naklejam winiety i pooooszedł ku Jadranowi.
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 28.05.2010 19:43

To ja 17 po południu wsiadam w auto i w drogę do Chorwacji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Temperatura wody na przełomie maja i czerwca?? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies