smer napisał(a):JacYamaha napisał(a):smer napisał(a):Jak by nie było, to i tak woda będzie o niebo lepsza niż w naszym zimnym i brudnym Bałtyku
A kiedy byłeś ostatnio nad naszym morzem i gdzie?
W sierpniu 2007 roku
Wcześniej w lipcu 2003 w Chałupach
JacYamaha napisał(a):smer napisał(a):JacYamaha napisał(a):smer napisał(a):Jak by nie było, to i tak woda będzie o niebo lepsza niż w naszym zimnym i brudnym Bałtyku
A kiedy byłeś ostatnio nad naszym morzem i gdzie?
W sierpniu 2007 roku
Wcześniej w lipcu 2003 w Chałupach
Co do temperatury to nie będę się spierał bo dla każdego inna jest akceptowalna.
Co do czystości - dużo się zmieniło od tamtego czasu, dużo.
MWN napisał(a):W październiku to i nad Bałtykiem się kąpałem i to żadna sztuka
madziaL napisał(a): ale jak ktoś planuje 2 tygodniowe wakacje to trafić na 2 tygodnie ładnej pogody to trzeba mieć duuużo szczęscia....
Daral7 napisał(a):jaka jest szansa przy takiej pogodzie teraz aby w polowie czerwca bylo ponad 20 stopni w morzu ?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Daral7 napisał(a):jaka jest szansa przy takiej pogodzie teraz aby w polowie czerwca bylo ponad 20 stopni w morzu ?
W połowie czerwca na bank temp. wody będzie ponad 20 st.
Just-27 napisał(a):Ja mam zaplanowany wyjazd na poczatek czerwca i jestem zalamana jak patrze na prognozy pogody
Jakoś nie chce mi się wierzyć , zeby zrobiła sie ładna pogoda. Oczywiście nie licze na temperatury jak w sierpniu czy lipcu ale żeby chociaż tak ok 28 st C powietrze i morze tak koło 20 to byłabym szczęśliwa.
szeltom napisał(a):Czyli z tego wszystkiego wynika , że mój synek mnie udusi ...
Kruca było jednak wybrać wrzesień ...