Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Telefony komórkowe.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 27.06.2005 11:07

Volumenie drogi czytałam regulamin, ale nie jestem abonentką Ery i być moze jestem analfabetką funkcjonalną bo wszystkich potrzebanych informacji nie zdobyłam
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 27.06.2005 11:16

Pinia_Pinia napisał(a):Volumenie drogi czytałam regulamin, ale nie jestem abonentką Ery i być moze jestem analfabetką funkcjonalną bo wszystkich potrzebanych informacji nie zdobyłam

Chyba, że tak. Dla ułatwienia podaję więc, że interesuje Cię podpunkt 2 i 4 znajdujący się poda hasłem: Na czym polega promocja?

Na czym polega promocja?
- Za połączenia roamingowe w Europie płacisz tylko 2 zł z VAT za minutę

- Płacisz tyle samo, gdy dzwonisz i gdy odbierasz połączenie - 2 zł z VAT za minutę

- Prosta oferta - stała cena 2 zł z VAT za minutę przez całą dobę

- Jedna stawka 2 zł z VAT za minutę niezależnie od tego, z jakiej sieci korzystasz i gdzie dzwonisz

- Nie martwisz się o koszty, bo teraz zawsze wiesz, ile płacisz za połączenie - 2 zł z VAT za minutę

- Taryfikacja co 60 sekund

Pozdrav
zawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawis » 27.06.2005 11:24

Lepszej odpowiedzi nie można było sie juz spodziewać :D
Temat chyba wyczerpany hihihi :wink:
No chyba, że zaraz znowu ktoś zada takie pytanie nie czytająć wsześniejszych postów
pozdr
fungus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fungus » 27.06.2005 11:41

wdylag napisał(a):
sokool napisał(a):W HTmobile (na wyświetlaczu HR CRONET) do końca sierpnia między godziną 17 a 18 SMSy są za pół ceny.

Skąd masz taką informację?? W BOA nic na ten temat nie wiedzą!

Po przekroczeniu granicy dostalem smsa od T-MobileHR gdzie pisalo ze smsy kazdego dnia taniej miedzy 17 a 19. Wysylajac smsy o kazdej porze mozesz wygrac rejs Adriatykiem.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 27.06.2005 11:44

fungus napisał(a):
wdylag napisał(a):
sokool napisał(a):W HTmobile (na wyświetlaczu HR CRONET) do końca sierpnia między godziną 17 a 18 SMSy są za pół ceny.

Skąd masz taką informację?? W BOA nic na ten temat nie wiedzą!

Po przekroczeniu granicy dostalem smsa od T-MobileHR gdzie pisalo ze smsy kazdego dnia taniej miedzy 17 a 19. Wysylajac smsy o kazdej porze mozesz wygrac rejs Adriatykiem.

Taa.... a ja w ubiegłym roku dostałem SMS, że mogę wygrać wakacje w Dubrowniku w 2005 roku. No to sobie jadę 8) ... za własne :evil:
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 27.06.2005 15:46

W idei promocja "wybrane kraje". Można wybierać państwa do których można dzwonić za 1,20 zł brutto na numery komórkowe i stacjonarne. Dodatkowo promocja działa także na połączenia przychodzące w roamingu.

Abonament miesięczny za każdy kierunek: 3 zł
Każdorazowa modyfikacja kierunku (zmiana numeru na liście usługi): 5 zł
Deaktywacja kierunku: 5 zł
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 27.06.2005 16:00

sokool napisał(a):W idei promocja "wybrane kraje". Można wybierać państwa do których można dzwonić za 1,20 zł brutto na numery komórkowe i stacjonarne. Dodatkowo promocja działa także na połączenia przychodzące w roamingu.

Abonament miesięczny za każdy kierunek: 3 zł
Każdorazowa modyfikacja kierunku (zmiana numeru na liście usługi): 5 zł
Deaktywacja kierunku: 5 zł

masz gdzies na www reguklamin tego ? bo przejrzałem strone idei i nic nie znalazłem na ten temat
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 27.06.2005 16:14

Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 27.06.2005 17:30

troche lipa bo nie wiadomo ile bede płacił za połączenie z chorwacji gdy juz tam bede, do Polski. ale chyba według stałych stawek. Z tego co zrozumiałem to jedyne do czego moze mi sie to przydac to na połaczenia przychodzące, czyli troche lipa. Ale jak powiem zeby znajomi, rodzina dzwonili z polski na idee a ja bede dzwonił z chorwacji z telefonu zony z ery z wakacyjnym romingiem to wyjde na tym ok :D
Korala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korala » 28.06.2005 15:07

klopot napisał(a):Dzięki, za informację. Wygląda na to, że sam zestaw startowy jest droższy niż w Polsce, ciekawe ile kosztują rozmowy.

To wszystko zalezy ile będziesz rozmawiać.
Dla kilku rozmów nie ma sensu wydawać na to pieniędzy. Jeżeli natomiast chcesz sporo rozmawiać i sms-ować to już się może opłacić zwłaszcza jeśli by to do ciebie dzwonili bo wtedy ty nic nie płacisz :-)

taryfy są tu dla VIPme: http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957882
a tu dla Simpa: http://www.t-mobile.hr/english/10/10-10-10-10-00.asp
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Telefony komórkowe. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone