Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Telefony komórkowe

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Eligiusz Przechodzki
Odkrywca
Telefony komórkowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eligiusz Przechodzki » 24.08.2007 12:00

Witam,
Mam komórkę w sieci Plus GSM. Poradźcie, którą chorwacką sieć wybrać, aby rozmowy z Polską i sms-y były najtańsze. Wcześniej mnie to nie interesowało, ale w tym roku - nawet bardzo.
Pozdrawiam.
E.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2007 12:21

Eligiusz Przechodzki napisał(a):Witam,
Mam komórkę w sieci Plus GSM. Poradźcie, którą chorwacką sieć wybrać, aby rozmowy z Polską i sms-y były najtańsze. Wcześniej mnie to nie interesowało, ale w tym roku - nawet bardzo.
Pozdrawiam.
E.

Wejdź na strone:
http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/ ... w_i_oplat/
i tam znajdziesz szczegółowe ceny
Eligiusz Przechodzki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eligiusz Przechodzki » 24.08.2007 14:25

Piotrek_B napisał(a):
Eligiusz Przechodzki napisał(a):Witam,
Pozdrawiam.
E.

Wejdź na strone:
http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/ ... w_i_oplat/
i tam znajdziesz szczegółowe ceny

Dzięki.
E.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.08.2007 23:24

Z plusa żona placila za smsa 0,84netto korzystając z Vipneta , rozmowa przychodząca za 2 netto , niestety nie mam z plusa rozmów wychodzących . Z orange sms tak samo jak w plusie za pośrednictwem t-mobile Croatia a rozmowa wychodząca 4 netto za min. , mms 2,75 netto , przychodzące ok 2,2 netto .
Podobno korzystnie jest w Play-u ale nie sprawdzalem.
Bylem w końcu czerwca a więc nie mialem możliwości korzystać s tańszego roamingu . W plusie wysyla się sms-a , jak w porę odpiszą to może zadziala tańszy roaming.
na marginesie skandalem jest obniżenie cen roamingowych po wakacjach- brakuje konkurencji
jaca32
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaca32 » 25.08.2007 21:55

Witam. Zawsze mozna znajść apartament z netem i za darmo dzwonic na skypa,jednak niezbędny laptop lub palmtop z wi-fi. Ja tak właśnie zrobiłem. Zawsze jak wracałem z Cro to rachunek przychodził ok 200 zta wiecej niż zwykle. Pisze tego posta z Tucepi. Pozdrawiam wszystkich.

Powrót do Chorwackie ABC

Telefony komórkowe
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone