wystarczy:
Molim. jedan Simpa bon, za ..... kuna!
michu73 napisał(a):Pytałem nikt nie odpowiedział i sprawdziłem sam 80% budek ma własne numery w polsce operator VoIP darmowytelefon.pl i macie do CRO za Free.
kubasek napisał(a):ja jade ze znajomymi do corwacji i chielibysmy miec jakis kontakt jak sie rozejdziemy gdzies w cro. a wiec jakie np. 2 karty najlepiej kupic zeby ze soba rozmawiac, prosilbym o podanie ceny.
kasiutka napisał(a):Myśmy z koleżanką sobie kupiły po starterze w T-Mobile i tak się ze sobą kontaktowałyśmy. Smsy kosztowały grosze, nawet rozmowa z Polską nie taka strasznie droga. Jakbyśmy miały używać polskich komórek to byśmy zbankrutowały, minuta roamingu albo wychodząca to koszt w Orange koło 5 zł.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):T - mobile to najdroższy operator w Hr...nie polecam nikomu.
Pozdrawiam
Blums napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):T - mobile to najdroższy operator w Hr...nie polecam nikomu.
Pozdrawiam
W roamingu to praktycznie nie ma znaczenia i tak z Chorwacji stawki za minutę do polski są z kosmosu. Najlepiej kupić prepaida , każdy będzie tańszy niż korzystanie z polskiej karty.
Co ciekawe w roamingu zawsze - w trybie automatycznym wybierało mi T-Mobile HR mimo dostępnych innych sieci z taki samym zasięgiem i siłą sygnału.