babel25 napisał(a):... jak jade 7 wrzesnia tzn ze juz tele 2 mnie nie obowiazuje?
toomas napisał(a):Ja w tym roku kupiłem VIP z taryfą międzynarodową. Na stacjonarne do Polski 0,44kn/min internet chyba 1kn/1MB. Do tego doliczają 0,29kn za każde połączenie. Tele2 nie mogłem znaleźć więc dlatego był VIP.
maniusc napisał(a):toomas napisał(a):Ja w tym roku kupiłem VIP z taryfą międzynarodową. Na stacjonarne do Polski 0,44kn/min internet chyba 1kn/1MB. Do tego doliczają 0,29kn za każde połączenie. Tele2 nie mogłem znaleźć więc dlatego był VIP.
Potwierdzam
Miałem dokładnie tak samo... na RABie nie było TELE2
podajgarnek napisał(a):maniusc napisał(a):toomas napisał(a):Ja w tym roku kupiłem VIP z taryfą międzynarodową. Na stacjonarne do Polski 0,44kn/min internet chyba 1kn/1MB. Do tego doliczają 0,29kn za każde połączenie. Tele2 nie mogłem znaleźć więc dlatego był VIP.
Potwierdzam
Miałem dokładnie tak samo... na RABie nie było TELE2
W Makarskiej we wrześniu też nie uświadczyłem w żadnym TISAK-u TELE2 i również korzystałem z VIP z taryfą międzynarodową, wystarczyło spokojnie 30 kun na 10 dni, aż wziąłem sobie kartę sim na pamiątkę
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne